3-2  /  1-0     Joan Ges (f)  –  Ramon Camprubí
     3-0  /  2-0     Jordi Forcada  –  Pere Permanyer
     0-3  /  2-1     Josep Crusats  –  Josep Guitart
     1-3  /  2-2     Forcada/Crusats  –  Camprubi/Rosell
     3-0  /  3-2     Joan Ges (f)  –  Pere Permanyer
     0-3  /  3-3     Josep Crusats  –  Ramon Camprubi
     3-0  /  4-3     Jordi Forcada  –  Josep Guitart

En Joan comença bé el partit guanyant el primer joc. A partir d’aquí arriba una reacció d’en Ramon que amb un joc més agressiu i arriscat ha aconseguit capgirar el marcador amb 2-1 per ell. Reacció local impecable on aconsegueix igualar el partit 2-2 amb un 11-2 per en Ges. El cinquè joc ha estat molt i molt igualat en tot moment fins al final. Tot s’ha resolt als darrers punts quan amb un 9-9 al marcador, en Joan s’ha emportat els dos darrers punts i la victòria del partit.

En Jordi s’ha imposat 3-0 amb en Pere. El primer joc tot i començar bé hi ha hagut un moment que en Pere ha fet 3 punts seguits i ha posat emoció al joc, però el de casa l’ha resolt de seguida. Els altres dos jocs, la cosa ja ha anat més controlada i no s’ha deixat temps per la reacció.

Un altre dels grans duels del partit. Els dos jugadors de pics dels equips s’han hagut d’esforçar per resoldre el partit. El marcador és enganyós, ja que tots els jocs han estat molt igualats. En Crusats al final s’ha hagut d’arriscar amb picades de dreta per ficar pressió amb en Guitart i ho ha aconseguit. Tot i això ha anat tot cap a l’equip visitant.

Partit clau de l’encontre. Els del Mont-rodon han guanyat el primer joc però a partir d’aquí s’ha capgirat el joc i els de St Quirze sempre han anat a davant del marcador fent molt difícil la remuntada local.

En Joan Ges ha tornar a donar avantatge al TT Mont-rodon guanyant 3-0 amb en Pere Permanyer. En Joan ha jugat bé i fàcil, tot i que anat avançant el partit, en Pere s’ha anat destapant i fent alguns punts més per intentar ficar més pressió al rival.

En Cruski tenia el primer partit per guanyar l’encontre, però contra un Ramon Camprubí que li sabia jugar molt bé contra els pics i amb unes entrades que no li tornaven o amb molta dificultat. En Cruski s’ha hagut d’arriscar de nou amb picades de dreta, però el de St Quirze molt astut no s’ha deixat sorprendre.

Gran duel i deciciu partit. Empat a 3 al marcador i Jordi Forcada i Josep Guitart decidien l’encontre. El del Mont-rodon molt concentrat i sabent el que s’hi jugava, i el de St Quirze amb la seva mobilitat i habilitat havia de sorprendre. El resultat no és el que sembla. Un 3-0, però de clar res. Tots els jocs s’han decidit al final, el primer amb avantatge pel primer, retalla diferències el rival, però al final uns punts molt ajustats cauen cap a casa. El segon amb avantatge pel visitant que a darrer moment, 10-8, ha vist com li remuntaven i li acabaven guanyant per 12-10. El tercer, un nou batibull de pilotes tornades a darrera hora, des de terra o des de 2 metres de taula. Igualtat fins al 8-8, però un moment d’inspiració local ha fet que Jordi Forcada s’emportés els darrers 3 punts, el partit, i l’encontre i primera victòria del TT Mont-rodon d’enguany.

Gràcies St Quirze “B” per haver-ens fet disfrutar tan al partit d’avui. Hem fet punts espectaculars i hem lluitat com mai.

Jordi Forcada