1-3  /  0-1     Jordi Forcada  –  Gerard Font
     0-3  /  0-2     Fèlix Martin  –  Marc Fernández
     1-3  /  0-3     Pere Font  –  Nico Troche
     0-3  /  0-4     Martin/Font  –  Fernández/Font
     3-0  /  1-4     Jordi Forcada  –  Josep Diaz
     0-3  /  1-5     Pere Font  –  Gerard Font
     1-3  /  1-6     Fèlix Martin  –  Nico Troche

En Gerard surt molt concentrat i amb entrades directes i fàcils li fan guanyar molts punts. Sempre intenta agafar a contrapeu i ho aconsegueix desestabilitzant el rival. En el segon joc en Jordi comença millor i anat tota l’estona per davant fa que en Gerard pateixi i li costi més fer el seu joc. En el tercer en Gerard torna a agafar la iniciativa i l’afavoreix per emportar-se el joc i el següent.

En Marc Fernández surt un pèl refiat i li fa perdre els 5 primers punts. A partir d’aquí es posa més al partit i fa que en Fèlix no tingui ni la opció de guanyar-li el joc. Els altres dos, en Marc comença millor i no ha de patir per guanyar-els.

Un altre partit igualat, el que fan entre en Pere i en Nico. El de Torelló s’emporta el primer molt just, i en Pere el segon també justet. A partir d’aquí en Nico es posa a jugar amb més efectivitat i li surt més bé. Guanya els altres dos amb més comoditat i sense patiments. Aquest noi va jugant cada dia millor.

Els dobles són a favor dels del Torelló de forma clara. Els dos companys del Mont-rodon van de corcoll i costa massa fer-els patir. En el darrer joc les coses van més apretades però sense opcions.

El punt per part dels visitants, es fa en aquest moment, ja que en Marc Fernández es canvia per en José Díaz i aquí es nota més el canvi de nivell. En Jordi no acaba d’estar fi avui però jugant fàcil en té prou de treure’s dels apurs. Tot i això en José de tan en tan es va traient o algun bon sac o algun cop que sorpren.

En Gerard demostra la seva superioritat i s’imposa per 3-0. Fa un joc molt efectiu i és difícil de contrarestar-el. En Pere ho prova però és molt complicat.

El darrer partit torna a haver-hi victòria local. Primer joc clar per en Nico. A partir d’aquí el joc és molt més igualat i tots els jocs es resolen o al desempat o justos. El segon és per en Nico, el tercer per en Fèlix, i el quart i definitiu per en Nico després de resoldre’l 16-14.

Jordi Forcada