3-0  /  1-0     Jordi Forcada  –  Sergi Parraga
     0-3  /  1-1     Albert Luque  –  Xevi Sellas
     0-3  /  1-2     Fèlix Martin  –  Edu Martinez
     0-3  /  1-3     Forcada/Martin  –  Sellas/Martinez
     0-3  /  1-4     Jordi Forcada  –  Xevi Sellas
     3-2  /  2-4     Adjutori Molas  –  Sergi Parraga
     0-3  /  2-5     Albert Luque  –  Edu Martinez

De nou el TT Mont-rodon li toca un dels equips forts de la competició, el Ripoll “B” que tenint a les files Xevi Selles i Edu Martínez els fa ser un equip molt perillós.

Primer partit: Jordi Forcada surt per feina i mira de resoldre el partit contra en Sergi Pàrraga. El principi és més fàcil, però al llarg del partit en Sergi es mostra cada cop més segur i fa lluitar més els punts.

En el segon, debuta en competició per part del Mont-rodon Albert Luque, que tenint a davant un jugador tan eficaç i segur com en Xevi, no li deixa gaudir massa d’aquest debut i s’emporta una bona pallissa pobre.

En Fèlix mira de fer servir la seva veterania contra l’Edu ja que és l’única arma que el pot desestavilitzar, però el de Ripoll surt dels apurs amb solvència. En el primer i tercer joc li planta cara una bona estona, però en el segon l’Edu li fa un recital d’entrades per tot arreu que el deixa servit.

Dobles. Enguany els de Mont-rodon tampoc tenen sort en aquest partit i de moment no se n’emporten cap. Els de Ripoll fa massa temps que juguen junts i per molt bé que els hi guanyis un punt, ells ja te n’han posat 3 o 4. No aconseguim ficar-els-hi pressió en cap moment i això es nota tot el partit.

Partit estrella. Duel dels dos grans de cada equip en teoria… En Xevi és el favorit per rànquing i estadístiques, però s’ha de demostrar a la taula. Una bona sortida del jugador local, fa que en Xevi per guanyar el joc hagi de fer una remuntada a darrera hora per guanyar-el 14-12. En el segon anem pel mateix cas, tot i que el partit aquest cop va igualat tota l’estona. El de Ripoll torna a resoldre als avantatges per 12-10. Un tercer joc amb un principi atacant de Jordi Forcada que no li surt bé i fa que en Xevi marxi de seguida i no hi hagi opció de guanyar el joc. 11-4. Un bon partit amb bons detalls tècnics i tàctics dels que fan de bon veure.

Amb el partit ja decidit pels visitants per 4-1, el TT Mont-rodon canvia a Fèlix Martín per Adjutori Molas.
Gran remuntada. Aquest seria el titular del partit contra en Sergi Pàrraga. El de casa surt una mica fred i en Sergi s’emporta els dos primers per veterania en la competició. A partir d’aquí les coses canvien i l’Adjutori que vol treure el partit endevant ens fa un recital al tercer joc que tots quedem embaducats, un 11-2, increïble entrant boles de les que no saps ni com es fa. El quart comença més igualat, però el de casa torna a agafar avantatge fent que en Sergi no pugui reaccionar i es vegi superat de nou. Nervis pels visitants. El cinquè seria un cara o creu. L’Adjutori fa un recital fins al canvi de camp amb un 5-1, però a partir d’aquí en Sergi treu l’orgull i el joc atacant i l’empata a 6. De seguida temps mort demanat pels de casa per afrontar el darrer tram. De nou el del Mont-rodon torna a fer un bon joc que fa que en Sergi quedi clavat amb els 6 punts. 11-6.

El darrer partit, de nou l’Albert li toca l’altre bèstia de l’equip que li torna a fer un recital de joc i tècnica. L’Edu no s’ha ni de despentinar i només s’hi ha de fer una mica al segon joc quan l’Albert l’ha sorprés en 3 punts seguits i per tallar-li la iniciativa.

El Mont-rodon li costa lluitar pels partits ja que només jugant contra equips teòrics del grup de dalt té les coses molt difícils per guanyar. A veure quan comencem a jugar contra els nostres si es demostra que tenim un bon equip o on estarem enguany.

Fins la setmana que ve companys! 

Atentament
Jordi Forcada