1-3  /  0-1     Quim Puigbò  –  Joan Camps
     3-0  /  1-1     David López  –  Manel Morote
     1-3  /  1-2     Jordi Palau  –  Dani Garcia
     3-2  /  2-2     López/Morató  –  Camps/Garcia
     3-2  /  3-2     Quim Puigbò  –  Manel Morote
     0-3  /  3-3     Jordi Palau  –  Joan Camps
     3-0  /  4-3     David López  –  Dani Garcia

Partit molt igualat que al final s’emportar la victòria el Sant Vicenç “B”.

El primer partit, Quim Puigbò s’enfrontar al gran jugador Joan Camps. Tallant, restant molt bé i amb un gran coco, va demostrar la seva superioritat davant Quim, cosa que ell no li va deixar en cap moment les coses fàciles.

Després David López jugar contra en Manel Morote. David, demostrar per darrere vegada les seves qualitats jugant al tennis taula, i ensenyant-nos com s’ha de disfrutar jugant. Cal destacar que Manel cada dia està més fort, i arribarà el dia que dongui una gran sorpresa.

Jordi Palau contra Dani Garcia. Jordi Palau molt poc segur en el seu joc, només va poder guanyar un set. Tot i així, en Dani jugava segur, amb un joc calmat i pascient.

Als dobles diria que va ser el partit que va decidir quin equip guanyava i quin no. David López i Eduard Morató començaren guanyant, però de cop es van trobar un 1 a 2 en contra. Dani i Camps estaven més serens. Al final, tant en David com l’Edu es van concentrar i ficar en el partit altre cop i, d’aquesta manera es van poder endur la victòria.

Quim Puigbò no ho va tenir gens fàcil davant d’un Morote que ho entrava tot, al final però, se’n va poder sortir el jugador Sant Vicentenc.

Jordi Palau jugà després amb Joan Camps. No va tenir res a fer… Camps també fallava pilotes, però Palau poc segur en el seu joc fallava moltes pilotes. Tot i així no li va deixar les coses gens fàcils, ja que es va veure algun punt bastant miraculós i alguna tornada de Fausti d’aquelles que costen tant.

David López va rematar la feina jugant amb Dani Garcia, demostrant altre vegada la seva tècnica i el seu gran joc.

Bon partit! i felicitats al Sant Vicenç “B” per la seva primera victòria.