Cròniques i resultats de partits

TT TONA 6 – TT MONT-RODON 1

     0-3  /  0-1     Pere Font  –  Lluís Castaño
     0-3  /  0-2     Joan Ges (f)  –  Claudi Granados
     1-3  /  0-3     Jordi Forcada  –  Adrià Ardenuy
     0-3  /  0-4     Ges/Forcada  –  Granados/Ardenuy
     0-3  /  0-5     Pere Font  –  Claudi Granados
     3-1  /  1-5     Jordi Forcada  –  Lluís Castaño
     1-3  /  1-6     Joan Ges (f)  –  Adrià Ardenuy

Partit molt complicat per part del TT Mont-rodon contra el vigent campió, el TT Tona. Amb en Claudi a l’alineació era molt difícil fer un bon resultat pels visitants, però s’ha intentat fer un bon paper.

En el primer partit en Pere ha plantat cara amb en Lluís, però a partir del segon, ja li ha agafat el joc i no li ha deixat gaire opció de crear gaire perill.

En Claudi no dóna opció amb en Joan Ges Fill, imposant un ritme i una efectivitat impossible de contrarestar. Estava molt fi i segur.

Primer partit igualat del dia. L’Adrià era el favorit a priori i s’ha demostrat. Un primer joc molt igualat ha acabat a favor del de Tona per un ajustat 12-10 i joc atacant per tots dos cantons. En el segon l’Adrià ja no ha sortit tan a l’espectativa i amb el seu topspin de dreta ha arriscat entrant i li ha sortit bé. Tot seguit reacció visitant guanyant el joc no amb facilitat però controlant i al quart nou recital de l’Adrià sense permetre l’entrada fàcil per en Jordi Forcada que no podia atacar amb comoditat i s’ha pagat.

En Claudi i l’Adrià han demostrat tenir més tècnica i saber jugar en un partit de dobles bastant igualat tot i el resultat final. Sempre anant per davant es feia difícil posar-els nerviosos o que haguéssin d’arriscar més de compte. La parella Ges i Forcada ho han intentat, sense sort de poder guanyar cap joc.

Nova exhibició d’en Claudi sense ni donar peixet al rival. La superioritat d’aquest jugador comparat amb els del TT Mont-rodon no hi havia color. Resolt fàcil sense que en Pere pugui fer pessigolles. Això si, ha guanyat un punt al segon joc entrant un parell de boles des de gairebé 2 metres de la taula i col·locant-ne una a la banda on en Claudi no ha arribat.

El punt de l’honor visitant. Jordi Forcada ha aconseguit guanyar en un partit molt igualat amb en Lluís Castaño. Els jocs han estat molt irregulars. El primer per Forcada amb un final ben resot. El segon en Lluís l’ha guanyat sempre anant a davant des del primer punt i buscant els punts flacs del rival. En el tercer s’ha acabat semblant una golejada visitant pel resultat, 11-3, però els punts s’han hagut de guanyar treballant-els però que sempre sortien bé. En el quart les coses anaven bé per Forcada que ha agafat diferència a mig joc i a partir d’aquí en Lluís ha hagut de forçar per remuntar, però amb punts al moment decisiu, no ho ha permès.

El darrer partit en Joan Ges ha sorprès en el primer joc guanyant 11-8 contra l’Adrià que s’ha vist sorprès per l’efectivitat d’en Joan, tot i fallar sacs. A partir d’aquí l’Adrià ha respost millor a les restades i sacs i ha neutralitzat el joc d’en Joan i s’ha emportat els altres 3 jocs de forma còmode i exhibint un bon joc.

Jordi Forcada

1 Comment

  1. Anònim

    ànims Mont-Rodon! 😀

Leave a Reply

Theme by Anders Norén