Cròniques i resultats de partits

TT SANT VICENÇ B 1 – TT RIPOLL A 6

3 – 1  /  1 – 0     Marc Cardona – David Lòpez
3 – 2  /  2 – 0     Eduard Coba – Eduard Morató
3 – 2  /  3 – 0     Gerard Moreno – Sergi Càrdenas
3 – 0  /  4 – 0     Cardona / Coba –  Càrdenas / Pepí Castany
3 – 2  /  5 – 0     Marc Cardona – Eduard Morató
0 – 3  /  5 – 1     Gerard Moreno – David Lòpez
3 – 0  /  6 – 1     Eduard Coba – Sergi Càrdenas

Partit més igualat del que marca el resultat, pero superioritat per part del equip de Ripoll.
El en primer partit en Marc ha sortit molt fort amb un 2 a 0 rapid, i en David a partir del 3er set ha igualat molt les coses, però només ha pogut guanyar el tercer i el quart, tot i ser molt disputat, al final ha acabat guanyant en Marc
En el segon partit, ha passat bastant el mateix, en Coba ha sortit molt fort i s’ha imposat en els dos primers sets, però en Morató en el tercer i quart set, ha fet una remontada a base de tops. En el cinquè, en Coba, ha anat tota l’estona per davant en el marcador i tot i l’ajustat 11 a 8.
El tercer partit, ha passat tot el contrari, el jugador del Sant Vicenç, en Sergi, ha sortit molt bé i amb grans tallades i cops de revés s’ha possat també 2 a 0, però en Gerard a partir del tercer, ha cambiat la manera de jugar i amb els pics i la picada de dreta a fet força mal amb en Sergi. El cinquè ha set un cara i creu, qualsevol dels dos jugadors podia haver-se endut el partit, amb grans punts, però al final, el jugador del Ripoll ss’ha endut el set per 11 a 9
El partit de dobles, no ha tingut gaire història, ja que els dos jugadors del Ripoll eren bastant superiors. Cal dir que era el debut d’un nou jugador del TT Sant Vicenç, en Pepí Castany, que hi ha ficat moltes ganes i ha fet un dels millor punts del partit, amb treure’s un top des de la cantonada de la pista.
El cinquè partit, ha estat molt igualat, ja que tant en Marc, com en Morató, ja no s’hi jugaven res, i han pogut fer punts molt espectaculars. En Morató ha marxat al marcador 2 a 0, però amb una gran remontada d’en Marc, el marcador ha igualat a 2 i en el cinquè i definitu, ha estat més encertat, el jugador del Ripoll
El sisè partit, ha estat el punt aconseguit pel Sant Vicenç, a mans d’en David Lòpez, que ha aconseguit un 3 a 0, on s’ha vist la més experiència i la més diversitats de cops del de Sant Vicenç. També dir que en Gerard, se li ha vist una mica la falta de rodatge.
El setè i últim partit, ha set per l’Eduard Coba, que ha guanyat bastant bé amb en Sergi. Tot i el bon joc que ha fet en Sergi, s’ha vist que en Coba, encara està un parell d’esgraons per sobre d’en Sergi.
Gran partit i el resultat, com a president del Sant Vicenç, hauria de dir, que hagués set més just un 4 a 3 a favor del Ripoll, això si…

1 Comment

  1. Samu

    En Morató s'en va a ses illes amb números negatius…Només per això,no els i podem cobrar el traspàs,el regalem!! xD 'no prometis una cosa que després no cumpliràs' a la petanca equip B,amunt SANTVI A!!!!

Leave a Reply

Theme by Anders Norén