Aquest passat dissabte a la tarda es va fer a les instal·lacions del Girbau Vic TT la disputa del ja tradicional Torneig de Dobles TTI que va comptar amb la participació de un total de 11 parelles de jugadors de la lliga.

La competició es va desenvolupar en una primera fase amb un grup de 6 parelles i un altre de 5 on ja es van veure alguns partits molt disputats per aconseguir una plaça per les millors posicions de grup. I després de la mitja part, on hi va haver el berenar, els equips es van disputar les posicions finals.

En la lluita per el títol, que es van endur la parella formada per en Gerard Romera (TT Torelló) i en Quim Portet jr (Girbau Vic TT) van guanyar a semifinals a Adrià Bau i Jordi Borrull (Girbau Vic TT) per 3 a 0. I a la final van derrotar també per 3 a 0 a la parella formada per Àlex Alejo i Jordi Forcada del TT Mont-rodon. Aquests últims van guanyar a semifinals a Arnau Pujol i Josep Solà (CTT Sant Quirze Safaja – Tona) per 3 a 1, que després serien els tercers classificats guanyant per 3 a 1 als vigatans.

En la lluita per les altres posicions, la cinquena posició va ser per Jaume Cunill i Werner Howad (TT Mont-rodon), i la novena posició  per Claudi Granados i Aniol Reche (CTT Tona).

CLASSIFICACIÓ FINAL:
1r. Gerard Romera i Quim Portet Jr
2n. Àlex Alejo i Jordi Forcada
3r. Arnau Pujol i Josep Solà
4t. Adrià Bau i Jordi Borrull
5è. Jaume Cunill i Werner Howad
6è. Mouslim Benhari i Ayoub Benhari
7è. Biel Cabra i Josep Campderrós
8è. Martina González i Laura Torrents
9è. Claudi Granados i Aniol Reche
10è. Eva Roca i Josep Lluís Roger
11è. Jordi Tor i Oriol Tor