Aquest dissabte s’ha disputat finalment la segona prova del Torneig Individual del Tennis Taula Intercomarcal, a les instal·lacions del Club Tennis Taula Sant Quirze Safaja. Després de dos anys d’absència, i després d’una esperançadora primera convocatòria aquesta temporada que ja va reunir 21 jugadors a Roda de Ter, per aquesta segona trobada ens hem tingut una fantàstica convocatòria que ha aplegat el màxim de 32 jugadors.

Després de una fase de grups (que ha permès definir els individuals A i B) i una ronda inicial per acabar de definir quadres, es va precedir ja amb un quadre d’eliminació.

El guanyador final del Individual A ha estat el jove palista del Girbau Vic TT Arnau Miarons, que va començar la final amb el que semblava un còmode 2-0 davant el seu company de club Biel Gimeno, però que al final es va imposar amb un ajustat resultat de 3 sets a 2.

El partit per el 3er i 4rt lloc es va decidir per un resultat final de 3 sets a 1 en favor d’en Gerard Romera del TT Torelló, davant en Dani Tura, del Ctt Arbúcies.

El Guanyador del Individual B va esser l’Adrià Bau (Girbau Vic TT), imposant-se per 3 sets a 2 a en Mouslim Benharí (TT Torelló), mentre que el partit per el tercer i quart joc va caure del costat d’en Guillem Vila (TT Torelló) en imposar-se per 3 sets a 0 a en Joaquim Portet (Girbau Vic TT).

Entre mig, bon ambient, bon berenar i bona companyia, com ve sent habitual. Agraïr com sempre la presència de tots els jugadors, que fan possibles aquestes trobades, així com dels acompanyants, que a mès de fer de taxistes, ens ajuden amb les gravacions dels vídeos, a recollir el muntatge i, sobre tot, donen caliu. Moltes gràcies a tots!!!

INDIVIDUAL A

1er Arnau Miarons
2on Biel Gimeno
3er Gerard Romera
4rt Dani Tura

5ens
Jordi Vila
Edgar Venegas
David Avilés
Àlex Alejo

9 a 12
Àlex Llastanós
Sergi Pérez
Xavier Grau
Quim Portet JR

13 a 16
Josep Solà
Jaume Blancafort
Paco Nicolas
Joaquim Azcón

INDIVIDUAL B

1er Adrià Bau
2on Mouslim Benhari
3er Guillem Vila
4rt Quim Portet

5ens
Martina Gonzalez
Biel Cabra
Gil Arumí
Arnau Pujol

9 a 12
Josep Campderrós
Genis Berengueras
Jad Zahri
LLuis Baulenas

13 a 16
Ayoub Benharí
Xavier Riera
Slawomir Krzysztof
Santi Oliva