Aquest passat dissabte dia 21 de desembre vam tenir la 1a fase dels Individuals de la temporada 2019/2020, a Sant Quirze Safaja.

Fins a 26 companys ens vam ajuntar per gaudir d’aquesta primera trobada. Aquesta temporada hem intentat variar un mica el format, i en lloc de separar els jugador en Individual A i Individual B d’entrada, vam funcionar més com un torneig estàndard, sortint dels grups les posicions dels jugadors.

Possiblement vam pecar una mica d’ambiciosos, i amb grups massa llargs se’ns va descontrolar una mica la tarda, però es va anar fent amb la millor de les intencions, i prenent nota per futures ocasions.

Es pot millorar el format, la durada de les fases, la coca del berenar (aquesta vegada ens van enganxar)… però no es pot millorar la companyonia.

Agrair a tots la vostra presència, i esperar tornar-nos a trobar en futures convocatòries.

A nivell de la competició, destacar les actuacions dels palistes del CTT Moianès, David Adeosun i Jofre Ferrer, que van ocupar les dues primeres posicions finals, així com el paper del jove jugador Biel Rodríguez (Girbau Vic TT) que va assolir una meritòria tercera posició, tancant el podi de la competició amb en Jordi Forcada (TT Mont-rodon).

El sorteig dels detalls als participants, amb la amable col·laboració de la mare de l’Oriol Terradellas com a ma innocent, van recaure en Josep Lluís Roger (Club Tennis Taula Sant Quirze Safaja) i en Cristian Hormigón (TT Torelló).

Posicions:
1r David Adeosun (CTT Moianès)
2n Jofre Ferrer (CTT Moianès)
3r Jordi Forcada ( TT Mont-rodon)
3r Biel Rodríguez (Girbau Vic TT)
5è Sergi Pérez (CTT Sant Quirze Safaja)
5è Amador Garrell (CTT Sant Quirze Safaja)
5è Santi Oliva (TT Torelló)
5è Adrià Bau (Girbau Vic TT)