El passat dissabte dia 14 de desembre es va celebrar a les instal·lacions del CTT Tona la 3a prova individual del Campionat TTI Escolar, amb la participació de 43 jugadors.

En el Nivell A va tornar a repetir victòria l’Oriol Terradellas (CTT Moianès) per davant de Àlex Martín (CTT Roda de Ter), Ausiàs Bargay (TT Torelló) i Marc Sánchez (CTT Roda de Ter). En el Nivell B va guanyar Arnau Sànchez (CPE Taradell) seguit de Pol Frías (CTT Roda de Ter), Arnau Baulenas (CTT Sant Feliu de Codines / SQS) i Adrià Mascort (CTT Tona). I en el Nivell C es va imposar Jan Morell (CTT Moianès) per davant del seu company de club Javier Vízcaino, Iustin-Andrei Birdigan (CTT Arbúcies) i Pau Jimeno (CTT Moianès).

A partir del mes de gener la competició passa a jugar la lliga per equips que durarà fins al mes de març. La primera jornada es farà a Arbúcies el dia 25 de gener.