Classificació:
1er – Joaquim Azcón
2n – Juanjo Cortés
3er – Amador Garrell
4rt – Miquel Guti
5è – Paco Nicolás
6è – Xavier Grau
7è – Josep Campderrós
8è – Jordi Vila
9è – Xavi Baucells
10è – Josep Lluís Roger
11è – Cristobal Velasco
12è – Joaquim Pugès

El passat dissabte 14 d’abril es va disputar el memorial Joan Serra, campionat de veterans de la lliga intercomarcal.

Tot i la baixa participació es va poder veure un bon nivell i molt bon ambient entre els participants. Hi va haver una bona organització per part del club tennis taula Torelló i el campionat es va desenvolupar sense incidències.

La fase de grups va estar molt igualada, passant directament a segona ronda del quadre els primers de grup que van ser el Joaquim Azcón, el Juanjo Cortés i el Jordi Vila.

En el quadre Azcón i Juanjo Cortés feien bons els pronòstics passant rondes fins a la final, mentres que el Miquel Guti i l’Amador Garrell van anar superant rivals també fins a les semifinals. Joaquim Azcón va eliminar a Amador Garrell i Juanjo Cortés a Miquel Guti a les semifinals.

En el partit per el 3er i 4rt lloc, Amador Garrell va aconseguir la victòria en un partit molt disputat i ben igualat. La potent entrada de dreta de l’Amador va fer decantar el partit al seu favor.

La final també va ser disputada i molt emocionant. El Juanjo Cortés intentava imposar el seu joc ple d’efecte, però es va trobar un Joaquim Azcón molt segur en el bloqueig. Amb certes dificultats i patint força, el Joaquim va aconseguir neutralitzar el joc del Juanjo Cortés, que va respondre amb un canvi de joc buscant un estil més agressiu i obrint més el joc. Va aconseguir iniciar la remontada, després d’haver començat el partit amb 2 sets en contra, però Azcón va saber patir; i amb un joc amb molt de control i una gran defensa sobre la taula, va aconseguir frenar els atacs del Juanjo i es va acabar emportant el partit i el títol.

Gran tarda de tennis taula a Torelló el passat dissabte amb entrega i qualitat per part de tots els participants, en un ambient fantàstic, com es el segell de totes les competicions del TTI.