Dissabte passat dia 30 de Març a les 15:00 es va disputar l’última jornada de la lliga TTI de la temporada 2018-2019 en el Pavelló Municipal de Sant Vicenç de Torelló. En aquesta nova edició, es van disputar totes les posicions de la lliga en 12 partits d’equips repartits en dues rondes i tres grups. Els grups estaven composts segons la classificació general final de la segona fase de la lliga. Les posicions que es disputaven per grup eren del primer al quart, del cinquè al vuitè, del novè al dotzè.

La jornada va començar amb una mica de retard donada la incompareixença del CTT Tona, però gràcies a la col·laboració de jugadors de diferents clubs que van formar equip es va poder iniciar la competició amb normalitat i disputar tots els partits. Indicar que el sistema de competició estava basat en el sistema de Copa del Món en el qual els partits es decidien quan un dels equips aconseguís tres punts.

En la primera ronda de partits que iniciava la competició enfrontava al TT Sant Vicenç-Borgonyà (1r classificat) contra el CTT Sant Hilari (4t classificat). El resultat de la trobada es va decantar per 3 a 0 per als d’Osona, quedant classificats per a la disputa del següent partit que decidiria el campió de lliga. En la taula contigua es disputava el partit entre el Girbau Vic TT (2n classificat) contra CTT Arbúcies (3r classificat) que donaria com a resultat al segon finalista. Excepte per un primer partit entre Manuel Carmona (CTT Arbúcies) i Biel Gimeno (Girbau Vic TT) que va acabar guanyant el de Vic per 3-2, els d’Osona tampoc van donar opcions als de La Selva, finalitzant la trobada per 3-0 classificant al Girbau Vic TT per a la disputa del partit pel títol.

En el grup que decidia les posicions del 5è al 8è CTT Sant Quirze Safaja va vèncer per 3 a 2 a Iceland TT Els 8 de la Garriga per un ajustat 3 a 2, i l’altre partit entre TT Mont-rodon i Sant Quirze de Besora TTC va sortir com a vencedor l’equip de Taradell per un resultat de 3 a 1.

Finalment, en el grup de les posicions del 9è al 12è els dos equips de Torelló “B” i “A” disputaven tots dos partits contra CTT Moianès i CTT Tona respectivament. En el primer encreuament entre Torelló “B” i CTT Moianès, els de Moià van sortir vencedors per 3-0 i tal com indicàvem a l’inici, a causa de la incompareixença del CTT Tona, va caldre fer un equip d’urgència amb diversos jugadors d’altres clubs que va ocupar el seu lloc.

Nota: els resultats de totes les trobades poden veure’s en el resum al final d’aquest article.

Ja en la segona ronda, diversos equips van donar pas a nous jugadors. TT Sant Vicenç-Borgonyà i Girbau Vic TT es van disputar el títol de lliga en un apassionant duel amb els dos partits inicials molt disputats. A partir d’aquest moment els de Borgonyà van ser superiors i van ampliar fàcilment l’avantatge.

En la resta de grups pel cinquè lloc d’una banda, i pel novè per l’altre, els vencedors van ser els dos equips del Moianès. El CTT Sant Quirze Safaja va vèncer per 3 a 0 al TT Mont-rodon en el qual els de Taradell no van estar molt encertats. En la disputa pel 9è lloc el CTT Moianès va vèncer al Torelló “A”, però aquesta vegada la victòria va ser una mica més treballada.

Una vegada finalitzats tots els partits, després d’una emotiva xerrada del president, es va procedir a fer el lliurament de trofeus. Es va premiar als primers classificats de cada grup i després d’actualitzar el rànquing individual de la lliga es va fer lliurament del trofeus als tres millors jugadors classificats individuals de la lliga.

Els guardonats van ser, en tercer lloc Santi Oliva del TT Torelló “A”, en segon lloc Sergi Huguet del CTT Sant Quirze Safaja, i en primera posició Jofre Ferrer del CTT Moianès.

Una vegada finalitzats els actes protocol·laris es va donar pas a la celebració conjunta compartint un berenar a càrrec del TTI.

 Resum de resultats:

 Partits 1a ronda
TT Sant Vicenç-Borgonyà vs  CTT Sant Hilari (3-0)
Girbau Vic TT vs CTT Arbúcies (3-0)
Sant Quirze de Besora TTC vs TT Mont-rodon (1-3)
Iceland TT Els 8 de la Garriga vs CTT Sant Quirze Safaja (2-3)
TT Torelló A vs CTT Tona (3-0)
CTT Moianès vs  TT Torelló B (3-0)

Partits 2ª ronda
1r i 2n classificat: TT Sant Vicenç-Borgonyà vs Girbau Vic TT ( 3-2)
3r i 4t classificat: CTT Arbúcies vs CTT Sant Hilari (3-0)
5è i 6è classificat: CTT Sant Quirze Safaja vs TT Mont-rodon (3-0)
7è i 8è classificat: Iceland TT Els 8 de la Garriga vs Sant Quirze de Besora TTC (3-1)
9è i 10è classificat: TT Torelló A vs CTT Moianès (1-3)
11è i 12è classificat: TT Torelló B vs CTT Tona (3-2)

Classificació final
1r TT Sant Vicent-Borgonyà
2n Girbau Vic TT
3r CTT Arbúcies
4t CTT Sant Hilari
5è CTT Sant Quirze Safaja
6è TT Mont-rodon
7è Iceland TT Els 8 de la Garriga
8è Sant Quirze de Besora TTC
9è CTT Moianès
10è Torelló “A”
11è Torelló “B”
12è CTT Tona

Rànquing individual de la lliga 2018/2019
1. Jofre Ferrer (CTT Moianès)
2. Sergi Huguet (CTT Sant Quirze Safaja)
3. Santi Oliva (TT Torelló “A”)