Foto de tot l’equip del TT Sant Vicenç-Borgonyà amb la copa

El TT Sant Vicenç-Borgonyà es va imposar a la final del Play-off de la Lliga Intercomarcal 2017-2018 de Tennis Taula celebrada aquest dissabte al Pavelló Municipal de Sant Vicenç de Torelló al CTT Moianès en un gran partit, molt disputat i molt igualat, que es va decidir per un resultat de 5 a 2. L’encontre no es va resoldre fins al sisè partit individual on Eduard Morató va guanyar el partit contra en Juan Manuel Ortega, i va fer que el partit de dobles final només fos de tràmit. El tercer lloc va ser per el Girbau Vic TT que va guanyar al CTT Sant Hilari, campió de l’any passat, pel mateix resultat.

En aquesta mateixa jornada es van acabar de disputar també totes les altres posicions del campionat i que van quedar en aquest ordre: 5è CTT Arbúcies, 6è TT Mont-rodon, 7è TT Torelló A, 8è TT Ripoll, 9è Sant Quirze Besora TTC, 10è CTT Sant Quirze Safaja, 11è TT Tona i 12è TT Torelló B.

En la cloenda de la jornada, també es van repartir els premis als millors classificats del Rànquing de la Lliga, que enguany se l’ha emportat en Santi Oliva (TT Torelló) seguit de Juan Ortega (CTT Moianès) i de l’Edgar Venegas (Girbau Vic TT).

_MG_5948

Podi del Rànquing de la Lliga

La Lliga Intercomarcal acaba de nou la temporada en la competició per equips amb la participació de 12 equips d’Osona i les comarques veïnes, i un total de 119 jugadors que hi han pres part.

Des del Comitè TTI, volem felicitar als guanyadors, i aprofitar per donar les gràcies a tots els clubs practicants a la lliga per ser-hi un any més. També volem donar les gràcies al Consell Esportiu d’Osona per ajudar-nos a tenir la competició més segura sota la seva col·laboració i recolzament.

Properament anirem donant més informació dels campionats que falten fins a finalitzar la temporada, i també la citació per fer una nova reunió de clubs per anar preparant la temporada que ve.

Molta salut, i fins aviat!

CLASSIFICACIÓ FINAL EQUIPS

 1. TT Sant Vicenç-Borgonyà
 2. CTT Moianès
 3. Girbau Vic TT
 4. CTT Sant Hilari
 5. CTT Arbúcies
 6. TT Mont-rodon
 7. TT Torelló A
 8. TT Ripoll
 9. Sant Quirze Besora TTC
 10. CTT Sant Quirze Safaja
 11. TT Tona
 12. TT Torelló B

CLASSIFICACIÓ FINAL RÀNQUING LLIGA

 1. Santi Oliva (TT Torelló) – 110 punts
 2. Juan Ortega (CTT Moianès) – 100 punts
 3. Edgar Venegas (Girbau Vic TT) – 100 punts