53 palistes es van donar cita al pavelló municipal de Roda de Ter per disputar el 2n Open Tennis Taula “Cava Albert Oliva”, enguany puntuable per el rànquing intercomarcal.
Fotografia del pavelló municipal d’esports de Roda de Ter, en plena competició 

Un torneig en el que ens agradaria destacar que la competivitat i el bon nivell que hi havia no es van imposar a l’amistat i el companyerisme entre jugadors.
Pel que respecta la competició es va començar dividint els jugadors en 14 grups de 3 i 4 jugadors. Els millors classificats dels seus respectius grups es van saltar una ronda, fet que els va permetre digerir millor el berenar del que vam poder gaudir cortesia de “Cava Albert Oliva”.
Pel que fa als resultats finals, Jordi Tor (Sant Quirze TTC) es va imposar a Marc Lara (CTT Olot) per 3 a 2 després de remuntar un 2 a 0 en contra. Jordi Tor havia vençut prèviament a David Avilés (TT Torelló) per 3 a 1. A l’altre banda del quadre, Marc Lara es va imposar per 3 a 2 a Josep Francesc (CTT Borges).
Podi del Torneig: 1r Jordi Tor (Sant Quirze TTC), 2n Marc Lara (CTT Olot), 3r Josep Francesch (CTT Borges), 4t David Avilés (TT Torelló)


Classificació final:
1r- Jordi Tor ( Sant Quirze TTC)
2on- Marc Lara ( CTT Olot)
3er- Josep Francesc ( CTT Borges)
4t- David Avilés ( TT Torelló)
5è- Manolo Carmona ( CTT Calella)
5è- Antoni Salamanca ( Sant Quirze TTC)
5è- Dani Pons ( CTT Olot)
5è- Isaac Coll ( TT Ripoll)
9è- Raul Salvador ( Sant Quirze TTC)
9è- Jordi Borrul ( Vic TT)
9è Carlos Fernández ( TT La Unió)
9è- Paco Nicolás ( CTT Sant Hilari)
9è- Jordà Martí ( CTT Camprodon)
9è- Manel Nofuentes ( Sant Quirze TTC)
9è- Miquel Gutiérrez ( CTT Sant Hilari)
9è- Joaquim Azcón ( CTT Cardadeu)

Els primers classificats locals van ser:
1r- Òscar Lara
2on- Albert Oliva
3r-Eduard Prat
4t-Àlex Aguilera
Fotografia dels millors locals, acompanyats d’Albert Serra (alcalde de Roda) i Yolanda Tristancho.

Des del CTT Roda de Ter volem agrair la col·laboració de 100×100 PingPong, Germans Crosas, Fussimanya, bar D’Pas, Cava Albert Oliva, Volter, Ajuntaments de Roda de Ter i les Masies de Roda, TT Torelló, i donar-vos les gràcies a tots per la vostra assistència, esperem poder-nos tornar a veure en futures edicions.

Òscar Lara
CTT Roda de Ter