El 2n Open de Tennis Taula Cava Albert Oliva de Roda de Ter, va ser l’últim campionat puntuable pel rànquing TTI de la temporada 2014-2015.

Un cop finalitzat el campionat es va fer entrega dels trofeus als 5 millors jugadors TTI de la temporada 2014-2015. Juanjo Cortés del Sant Quirze TTC no va poder assistir a l’entrega de trofeus TTI degut a una lesió al tormell de la cama dreta. Des del comitè li desitgem una bona i ràpida recuperació.

Us donem les gràcies a tots els equips i jugaodrs per haver participat un any més en aquesta temporada TTI 2014-2015, i a tots els clubs que fan possible aquesta competició. Esperem anar disfrutant any rere any d’aquesta lliga tant maca que fem possible entre tots, i que poguem continuar disfrutant junts d’aquest esport.

Fotografia del moment de l’entrega dels trofeus als millors jugadors TTI de la temporada 2014/2015

Classificació dels 5 millors jugadors de la temporada:
1r. Juanjo Cortés (Sant Quirze TTC)
2n. Jordi Tor (Sant Quirze TTC)
3r. Dani Pons (CTT Olot)
4t. David Avilés (TT Torelló)
5è. Isaac Coll (TT Ripoll)

Que passeu unes bones vacances i un bon estiu!
Ens tornem a trobar a la pròxima temporada.

Comitè TTI