El SÍ s’imposa davant del NO. Un 53,3% dels vots han estat favorables que la temporada vinent s’imposi el nou sistema de competició de la Lliga Intercomarcal. https://www.google.com/jsapi google.load(“visualization”, “1”, {packages:[“corechart”]}); google.setOnLoadCallback(drawChart); function drawChart() { var data = google.visualization.arrayToDataTable([ [‘Part’, ‘Vots’], [‘Participació’, 15], [‘Abstenció’, 2] ]); var chart = new google.visualization.PieChart(document.getElementById(‘chart_div1’)); chart.draw(data); }

Un total de 15 equips sobre 17 possibles han exercit el seu dret a vot. A continuació posem els resultats obtinguts.

Participació
google.load(“visualization”, “1”, {packages:[“corechart”]}); google.setOnLoadCallback(drawChart); function drawChart() { var data = google.visualization.arrayToDataTable([ [‘Part’, ‘Vots’], [‘Sí’, 8], [‘No’, 7] ]); var chart = new google.visualization.PieChart(document.getElementById(‘chart_div2’)); chart.draw(data); }
Vol que l’any vinent s’instauri el sistema de competicions de dues divisions redactat pel Comitè TTI?

Gràcies a tots per la col·laboració.