Victòria del líder a la classificació del Grup B sense masses sorpreses. El Sant Quirze guanya bé els tres primers partits per la via ràpida i deixa ja sentenciat el partit. Només en el dobles és on els del TT Mont-rodon aconsegueixen guanyar el primer partit i per 3-0. Primer molt just, però acabant imposant-se amb més claredat. Després del dobles torna l’emoció al partit amb el partit entre en Joan Camps i en Jordi Forcada guanyant el visitant per un just 3-1. I quan semblava que el TT Mont-rodon podia fer alguna cosa més, en Dani Garcia trenca totes les opcions guanyant 3-0 amb en Cruski i sentenciant l’encontre. El darrer, en Juanjo guanya sense problemes al debutant del TT Mont-rodon Werner Howad que s’estrenava amb l’equip i a la lliga.
El partit va estar bé, però jugant amb un Juanjo i Dani tant tranquils és difícil ja que és quan juguen més fàcil i millor. En Camps continua essent un lluitador, però en el segon partit li va faltar una mica de fortuna.
El TT Mont-rodon li falta una mica més de sort per millorar els resultats generals, però tot i això fica ganes per seguir millorant.

Jordi Forcada