Entrevistes

Entrevista a Jordi Borrull

 

Jordi Borrull
Actual jugador del Fotoprix Vic TT
35 anys · 16/02/1974 

Quants anys fa que jugues a l’Intercomarcal?

Vaig començar als 12 anys, o sigui: 
fa 23 anys que competeixo a l’Intercomarcal. 
D’on et va venir l’afició al tennis taula?
Després d’haver jugat a dos esports (handbol i futbol) que no em van funcionar, i tampoc se’m donaven gaire bé, a l’escola jugàvem a tennis taula a la hora del pati.
Un dia vam saber que hi havia un club aquí a Vic, ens i vam apuntar, i aquí va començar tot. 
Ens pots fer un resum del teu palmarès i/o millor resultat?  
(en Jordi ens ha entregat dues fulles,una amb tots els podis aconseguits -i no són pocs- l’altre tots els partits que ha disputat a les diferents lligues. 430 partits al Intercomarcal! 283 victòries / 147 derrotes).
Com a millors resultats: campió equips cadet de Catalunya, quatre cops primer a la lliga amb el nostre equip, un Individual, i primer del rànking TT Intercomarcal. 

El Vic-Torelló “B” d’anys enrere, era més que un partit?

Era el partit de l’any…jeje 
Amb quin recòrd et quedes de tot aquest temps?
El gran record és tota la gent que he conegut, l’amistat que hem fet amb molta gent.
Hem fet moltes coses apart del tennis taula: anar a sopar, sortir de festa, etc etc..i el bon ambient entre tots fora de la taula, a part de ser un gran record, és una cosa que encara es conserva.

En quins clubs has jugat?

He jugat amb el Vic, la Garriga i el Tona. 
Què significa per tu el Campionat de Tennis Taula Intercomarcal?
No es pot explicar… és anar a passar una estona divertida amb gent que hi tinc una bona amistat, i fer esport. 
Després de molts anys de participació tant a la lliga per equips com individuals, és dificil compaginar la teva tasca actual d’entrenador amb la de jugador?
Sí, és comlicada perquè no pots jugar tan com voldries. Però fer d’entrenador ajuda a millorar el joc com a jugador. Quan fas d’entrenador veus moltes coses, et fixes molt amb la gent que juga i això et serveix per quan jugues i, lo més important, aprens.

Tens alguna “espina clavada” per algun objectiu o resultat no aconseguit?

No haver guanyat el Top-12 encara… 
Cada cop hi ha més nivell competitiu, i costa quedar entre els primers… el millor jugador TTI del 2006 tornarà a la carga? o et dones per satisfet?
Home i tant!! mentres estigui competint aniré a quedar primer sempre. 

Parlar d’en Jordi Borrull és parlar d’un clàssic del campionat, un lluitador que amb els anys s’ha fet un lloc a la història del Intercomarcal,com et defineixes?

Un jugador més de molts que passa per aquesta competició, i que hi suma en aquest campionat que hi participa molta gent. 

Tens alguna superstició o ritual abans de començar un partit?

Sempre vull començar el partit restant, si guanyo el sorteig trio restar. 

Per cert, felicitats en nom del tti pel teu casament! Com ho portes de moment la vida de casat? T’afecta a la teva vida com a palista?

jeje.. no, perquè a la meva dona li agrada molt que fagi esport. Ara no vé gaire, però anys enrere venia a bastants partits i quan havíem de jugar els diumenges al mati, cap problema. 

Quin consell donaries a un jugador de tennis taula per a jugar millor?

Per jugar millor hi ha diferents factors que hi influeixen: un és entrenar, i entrenar bé. Quan s’ha acabat un partit, pensar tant el que s’ha fet bé com malament. I, de vegades, si es pot grabar un partit propi, es bo mirar-lo, ja que es pot aprendre molt del joc d’un mateix. Mai un partit està guanyat o perdut fins que no s’ha acabat, i s’ha de lluitar sempre, punt a punt, des del principi. 

A qui admires en el món del tennis taula? Tens algun ídol!?

En Waldner. Era un senyor jugant, i tenia una tècnica increïble. I de més aprop, en Jordi Piella. Començant del no res ha arribat a dalt de tot, amb modèstia. 

Quant valen les sabates que portes?

Res, regalades pel club per ser entrenador… 
són unes butterfly blanques.

5 Comments

 1. Edu Morató

  Ostia Jordi, però quina entrevista més completa!! només amb 4 paraules he valorat molt el que estàs fent. En part, has donat uns consells de gran entrenador!
  Jordi!! ets un hacha!!! i t'admiro!!

 2. Enhorabona Jordi per aquests 23 anys competint a l’intercomarcal, per aquests 430 partits jugats, per la teva tasca a l’intercomarcal i als clubs on has estat, pel teu debut amb gran èxit com entrenador d’un equip femení que va guanyar tots els partits disputats a la 1ª divisió estatal aconseguint un espectacular ascens a la Divisió d’honor estatal, per la teva ambició com a jugador i sobretot pel teu entusiasme i dedicació al tennis de taula. Gràcies per tota aquesta trajectòria que, per un jovenet com tu de 35 anyets, tot just acaba de començar.
  Enric Roca

 3. Anònim

  MIGUEL ANGEL LOPEZ
  PRIMERO FELICIDADES POR TU CASAMIENTO
  TAMBIEN ADMIRO LA VALORACIÓN DE SUPERACIÓN A NIVEL PERSONAL COMO JUGADOR Y ENTRENADOR.
  ME HA ENCANTADO COMO IR SUPERANDOTE ENTRENANDO BIEN,GRABANDOTE Y FIJANDOTE,CORRIGIENDO DESPUES DE CADA PARTIDO, ERES UN CRACK JORDI
  QUE TENGAS SUERTE EN LA VIDA JORDI

 4. Ei gràcies amics!!!
  Gràcies per aquestes paraules, i ha set tot un honor haver fet aquesta entrevista pel bloc.

  Haig de destacar que entre tots els jugsdors que formem part d'aquesta competició que es diu Intercomarcal hem conseguit que tots siguiem una pinya i que quan ens trobem per jugar els partits hi ha un bon rotllo que no trobes quan vas a jugar partits més avall de La Garriga.

  Que l'Intercomarcal no mori mai!!!

 5. Samu

  un dels grans rivals durant tots aquests anys,però sempre un respecte mutuu.

  ets com jo em considero,un gladiador!!

  hem d'aguantar les embastides Borrull! jej encara ens hem de fer respectar.
  salut crack.

Leave a Reply

Theme by Anders Norén