Cròniques i resultats de partits

TT TONA 5 – TT SANT VICENÇ B 2

0-3  /  0-1  Edu Morató – Lluís Peix
1-3  /  0-2  David López – Lluís Castaño
1-3  /  0-3  David Riu – Adrià Ardenuy
3-2  /  1-3  Riu/Palau – Peix/Ardenuy
3-2  /  2-3  Edu Morató – Lluís Castaño
1-3  /  2-4  David Riu – Lluís Peix
0-3  /  2-5  Jordi Palau – Adrià Ardenuy

El partit va ser bastant interessant, amb punts molt i molt disputats. Tots dos equips s’ho van passar d’allò més bé, que és de lo que es tractava.


Tot va començar amb el partit entre Lluís Peix i Eduard Morató, on Lluís va ser més constant durant tot aquest partit. Edu ho intentava una vegada darrere l’altre, però Lluís, amb el cap més fresc i les idees més clares, va demostrar més confiança i seguretat als punts. 


El següent partit entre David López i Lluís Castaño va ser disputat. Però Castaño, al igual que el seu company Peix, va demostrar més confiança que l’adversari. I al igual que David i Edu, que van demostrar una desconfiança en el seu joc. La diferència és que David, en el quart joc va sortir a per totes, deixant anar tops de dreta i de revés, però Castaño, molt agil i amb molta seguretat, va aguantar i s’emportar el 2 a 0, a favor del Tona.


El tercer partit entre Adrià Ardenuy i David Riu es va veure inseguretat a cada banda. Però, Adrià es va saber imposar davant d’un Riu amb bastanta potencia atacant, i contra-restant la majoria de cops del jugador Santvicentenc.


En els dobles, no en puc dir gran cosa perquè, tant jo com en David necessitavem reflexionar sobre el partit, i sortirem a fora per parlar-ne. Al entrar, s’ens obrien els ulls en veure el marcador a favor dels santvicentencs. Increïble!!! vaig precesenciar el millor punt de dobles, i del partit en general. Espectacular! increïble! David Riu i Jordi Palau ho tornaven tot, i en Lluís i l’Adrià ho rebentaven tot. Partit molt ajustat que s’endugué finalment la parella del CTT. Sant Vicenç, per un igualat 3 a 2. Això va donar alguna esperança a l’equip.


El cinquè partit entre Eduard Morató i Lluís Castaño també va ser molt igualat. Lluís entrant amb molt d’efecte, tallant molt bé les pilotes, i jugant sobre taula feia que el principi Edu s’arronsés. Però Edu volia, i s’anava agafant confiança en cada punt. Al final, Edu, ben posicionat en cada moment, entrava quasibé tota pilota que venia, demostrant seguretat en el joc.


El partit entre David Riu i Lluís Peix va quedar sentenciat a favor del Tona. Lluís Peix va ser molt constant durant tot el partit. Però David ho va donar tot, entrant tops de revés increïbles, i de dretes, picades, tallades… Bon partit per part de David, que desafortunadament no va poder fer front a un Lluís Peix fort, segur, confiat i constant en tot l’encontre. 


Jordi Palau i Adrià Ardenuy finalitzaren l’encontre amb un 3 a 0 guanyador per part de l’Adrià, que va sapiguer afrontar molt i molt bé a Jordi Palau. Palau (Fausti) no es va sentir còmode en cap moment i, donant-ho tot com a un Santvicentenc més, no va tenir res a fer.


Cal afegir que al final del partit ens vam tirar una foto molt divertida amb tots dos equips (Sempre a Tona hi ha hagut molt i molt bon rollo amb tothom. Un gran equip, però lo més important és que són unes grans persones). Aquesta foto però no va quedar grabada a la càmera, ja que com que sóc un despistat i un irresponsable, vaig portar la càmera de fotos sense la tarjeta de memòria… sap greu companys! si no em passés això no seria en Morató! jejeje

Gràcies per tot Tona! i felicitats pel nou local de joc!
edu

6 Comments

 1. Anònim

  tranquils nanos, aquest era un partit dificil, el vostre president esta orgullós.

  presi sant vicenç

 2. Lluís Peix

  Molt bona crònica, Morató i gràcies pels esforços que hi esteu dedicant que a l'intercomarcal tingui prestigi, la gent pigui disfrutar de bons ambients i tothom estigui ajust els dissabtes a la tarda.

  Endavant i pit i collons.

 3. Anònim

  Morató, Mb lo de la camara… 😉

  Palau

 4. S'ha de repetir la foto fent la barqueta a l'adri. jajaja
  Ben jugat!

 5. Edu

  d'això se'n diu ser un bon fotògraf!!! a més a més, la càmera no era meva!! visca els desastres i la mare que ens va parir!!

 6. Samu

  el Santvi B ni aigua!!!!!! colla de pa amb tomàquet,desertors i troneras,no aneu enlloc.

  (començant a escalfar derbi del desembre…)

  amunt Santvi A,visca Borgonyà!!!!!!!

Leave a Reply

Theme by Anders Norén