Aquest passat dissabte 27 de gener a la tarda es va fer a sala Llibert Rosell de Sant Quirze de Besora la disputa del ja tradicional Torneig de Dobles TTI que va comptar amb la participació d’un total de 15 parelles de jugadors de la lliga.

La competició es va desenvolupar en una primera fase amb tres grups de 5 i després de la mitja part, on hi va haver el berenar, les parelles es van disputar les posicions finals.

Els guanyadors del torneig van ser la parella formada per en Gerard Romera i en Quim Portet Jr (CTT Sant Vicenç – Borgonyà) que van guanyar a la final a la parella de Claudi Granados i Claudi Granados Jr  (CTT SQS – Tona) per 3 a 1.

Els tercers classificats van ser la parella formada per Dani García i Sergi Mohedano (TT Sant Quirze) que es van imposar per un ajustat 3 a 2 a Jordi Tor i Oriol Tor (CTT Roda de Ter).

Els guanyadors del l’open B van ser els germans Ayoub i Mouslim Benharí (TT Torelló), que es van imposar per un clar tres a zero a la parella del CTT Sant Quirze Safaja formada per en Sergi Pérez i en Josep Lluís Roger (CTT SQS – Tona).

Agrair a tots els jugadors la seva presència i als companys de Sant Quirze de Besora per la sala i la col·laboració en dur a terme aquesta nova trobada del Tennis Taula Intercomarcal.