Una delegació de nou jugadors representants d’Osona, dos de La Selva i dos del Vallès Oriental van participar aquest dissabte passat a Les Borges Blanques a la Final Nacional de tennis taula dels Jocs Esportius Escolars de Catalunya.

En categoria Benjamí, en Pol Creus (CTT Roda de Ter) no va poder de la fase de grups en individual on hi tenia el que va acabar guanyant, i un altre també de molt nivell.

En categoria Aleví, l’Eloi Carné i en Jordi Fajardo (CTT Moianès) van aconseguir una tercera posició en dobles, mentre que en individual, en Jordi va ser primer de grup però va perdre a quarts de final, i l’Eloi va ser tercer de grup.

En categoria Infantil, la Ruth Pons (CTT Arbúcies) va ser segona classificada en femení perdent molt just contra la campiona. I pel que fa als nois, en Claudi Granados (CTT Tona) va ser el més destacat en arribar a quarts de final. L’Aniol Reche (CTT Tona) va ser tercer de grup, i en Roc Masjuan (CTT Granollers) tampoc va poder passar de grup. En dobles, els jugadors del Tona van perdre a quarts de final contra els que serien els campions de la categoria.

En categoria Cadet en Martí Sunyer i en Miquel Poole (TT Torelló) van ser els campions de dobles després d’una gran remuntada a la final. En Individual el més destacat va ser en Biel Cabra (CTT Arbúcies) que va ser segon, en Martí Sunyer va arribar a quarts de final, i en Miquel Poole i en Pol Orihuela (CTT Granollers), no van poder passar de grups.

I en categoria Juvenil, en Damià Sala i en Pol Manrique (TT Torelló) van ser subcampions de dobles, mentre que en individual no van poder superar la fase de grups.