El passat dissabte a la tarda ens vam trobar a Sant Quirze Safaja una gran colla de jugadors de l’Intercomarcal amb moltes ganes de jugar, ja que es van omplir les 32 places disponibles per el darrer torneig Individual de la temporada.

Només amb el sorteig que hi havia dels grups, ja es preveia una competició molt disputada, tan al Nivell A, com també en el Nivell B, i així va ser.  Partits intensos i igualats des del primer fins a finalitzar tot el torneig.

En el Nivell A es va imposar per primera vegada el jove jugador del TT Torelló Gerard Romera, on el seu camí per arribar a la final  va ser tot a base de 5 sets per passar ronda i emportar-se el títol. A quarts ho feia davant Jordi Vila (CTT Arbúcies), a semis amb en Sergi Huguet (CTT Sant Quirze Safaja), i a la final contra en Marc Cardona (Sant Quirze TT). El tercer lloc va ser per en Sergi Huguet que guanyava per 3 a 1 a l’Àlex Llastanós (CTT Roda de Ter).

I en el Nivell B es va imposar per davant de tots, en David Avilés del TT Torelló que va arribar a la final i la va guanyar a Joaquim Azcón (CTT Roda de Ter) per 3 a 2. El tercer lloc el va aconseguir en Xavier Grau (CTT Roda de Ter) i el quart era per en Raül Salvador (Sant Quirze TT).

CLASSIFICACIONS FINALS:
NIVELL A
1. Gerard Romera (TT Torelló)
2. Marc Cardona (Sant Quirze TT)
3. Sergi Huguet (CTT Sant Quirze Safaja-Tona)
4. Àlex Llastanós (CTT Roda de Ter)
5. Jordi Vila (CTT Arbúcies)
6. Joan Riera (Sant Quirze TT)
7. Àlex Alejo (TT Mont-rodon)
8. Mouslim Benhari (TT Torelló)
9. Daniel Tura (CTT Arbúcies)
10. Jordi Borrull (Girbau Vic TT)
11. Jordi Forcada (TT Mont-rodon)
12. Quim Portet Jr (Girbau Vic TT)
13. Ayoub Benhari (TT Torelló)
14. Santi Oliva (TT Torelló)
15. Biel Cabra (CTT Arbúcies)
16. Josep Lluís Roger (CTT Sant Quirze Safaja-Tona)

NIVELL B
1. David Avilés (TT Torelló)
2. Joaquim Azcón (CTT Roda de Ter)
3. Xavier Grau (CTT Roda de Ter)
4. Raül Salvador (TT Sant Quirze)
5. Sergi Mohedano (TT Sant Quirze)
6. Gil Arumí (CTT Roda de Ter)
7. Joaquim Portet (Girbau Vic TT)
8. Paco Nicolás (CTT Sant Hilari)
9. Sacha Cardozo (CTT Roda de Ter)
10. Arnau Pujol (CTT Sant Quirz Safaja-Tona)
11. Adrià Bau (Girbau Vic TT)
12. Xavier Baucells (CTT Roda de Ter)
13. Genís Berengueres (TT Torelló)
14. Yaroslav Mieshcheriakov (TT Torelló)
15. Josep Solà (CTT Sant Quirze Safaja-Tona)
16. Xavier Riera (CTT Arbúcies)