Aquest passat dissabte a la tarda es va fer a les instal·lacions del Poliesportiu Municipal de Can Delfí d’Arbúcies, la Jornada Final de la Lliga TTI 2022-2023 amb la participació de tots els equips participants d’enguany.

En la lluita per el títol, el Girbau Vic TT A va guanyar la primera semifinals al CTT Arbúcies per 3 a 1. En l’altre partit s’imposa per 3 a 0 el TT Sant Quirze de Besora al CTT Sant Quirze Safaja – Tona.

Després d’acabar aquesta primera ronda de partits, es va poder gaudir del bon berenar que ens van preparar els companys d’Arbúcies, que va fer les delícies de tots els participants i acompanyants.

I en el partit de la Final, el Girbau Vic TT es va imposar al TT Sant Quirze de Besora per un ajustat 3 a 2 en un duel molt disputat. I en el partit per el tercer lloc, se’l va endur el CTT Arbúcies per 3 a 1 contra el CTT Sant Quirze Safaja – Tona.

El la lluita per la cinquena posició, va sortir guanyador el CTT Sant Hilari que va guanyar al TT Torelló B i al CTT Roda de Ter, per 3 a 1 i per 3 a 2 respectivament.

I en la lluita per la vuitena posició, el TT Mont-rodon va guanyar per 3 a 0 al Girbau Vic TT B. El TT Torelló A no va participar en aquesta jornada final.

I per acabar, també es van repartir els premis als tres millors jugadors del rànquing de la Lliga que han estat per: Joan Riera (TT Sant Quirze), Jordi Pladevall (Girbau Vic TT A) i Mouslim Benhari (TT Torelló B).