Un any mes el club Vic Tennis Taula ha organitzat els seu tradicional Open de Nadal que, en marxa des de 1969, enguany celebrava la seva 53ena edició amb, entre altres, una nodrida participació del joves palistes dels clubs de la comarca.

Habituals de les nostres competicions, tant de la Lliga del Tennis Taula Intercomarcal com de l’escolar del TTI, els joves palistes de Roda de Ter, Tona, Torelló,  i Vic van participar activament en aquest tradicional torneig nadalenc, que va comptar també amb palistes del TT Ripoll, Iceland TT Els 8 La Garriga i CTT Moianès, de les comarques properes, així com del TT Girona, UESC Sant Cugat, TT Cardedeu i CTT Castellgalí.

A destacar, la victòria d’en Joan Torrents (Girbau Vic TT) a la final de l’infantil mixt, amb una gran actuació també de Maika Sagrera (Girbau Vic TT), la victòria d’en Jordi Fajardo (TT Torelló) al Benjamí masculí, i destacades actuacions també d’en Marc Fajardo (TT Torelló), sotscampió a prebenjamí mixt i en Claudi Granados (CTT Tona), campió a la consolació del infantil mixt.

Donem la nostra felicitació al Vic TT per l’èxit de aquesta nova convocatòria, i a tots els joves participants i clubs que continuen treballant per ampliar i enfortir les bases del nostre esport a la comarca d’Osona.

Ranquin final de la competició.

Juvenil.
1er. Biel Gimeno (Girbau Vic TT)
2on. Biel Rodriguez (Girbau Vic TT)

Infantil mixt
1er. Joan Torrents (Girbau Vic TT)
2on. Arnau Prieto (UESC Sant Cugat)

Benjamí masculí
1er. Jordi Fajardo (TT Torelló)
2on. Pau Camps (TT Girona)

Benjamí femení i prebenjamins
1era. Martina Hernández (CTT Castellgalí)
2on. Marc Fajardo (TT Torelló)

Juvenil (consolació)
1er. Àlex Gimeno (Girbau Vic TT)
2on. Edgar Venegas (Girbau Vic TT)

Infantil mixt (consolació)
1er. Claudi Granados (CTT Tona)
2on. Gerard Ballún (Iceland TT Els 8 de la Garriga)

Benjamí-aleví 1 (consolació)
1er. Fortià Orriols (TT Ripoll)
2on. Aniol Gimeno (Girbau Vic TT)

Fotografies de D. Fajula Jufré