Dissabte 23 d’abril de 2022 hem disputat a Torelló la tradicional trobada del torneig de veterans, després de dos any de no poder-nos trobar per el que tots ja sabeu :-).

Com quest any hem tingut dificultats per quadrar les agendes de tothom, ens hem tirat a la piscina, i hem fet un format de dues convocatòries per intentar que ningú que en tingués ganes se’n quedés fora.

Així, en la primera convocatòria ens vam trobar nou palistes, que finalment vam ser vuit, ja que en Joaquim Azcón va haver de marxar precipitadament per atendre el naixement del seu net (moltes felicitats a tota la família de part de la família TTI!!!!).

En quedar vuit jugadors, vam jugar un format tot contra tots. Després de una tarda de bon ambient, bon berenar (com no podia ser d’altre manera, gracies Cristóbal) i bones partides, el resultat final va ser el següent:

1er. Juanjo Cortés (CTT Tona-SQS)
2on.  Amador Garrell (CTT Tona-SQS)
3er.  Albert Oliva (CTT Roda de Ter)
4rt.  Josep Lluís Roger (CTT Tona-SQS)
5é. Alex Alejo (TT Mont-rodon)
6é. Josep Solà (CTT Tona-SQS)
7é. Slawomir Krzysztof (TT Torelló)
8é. Cristóbal Velasco (TT Torelló)

Així, en el format que hem adoptat per aquesta temporada, els dos primers d’aquesta edició es jugaran el trofeu amb els dos primers de la edició del proper dissabte 30 de maig (que encara esta obert a la incorporació de jugadors). I que no pari la festa.