Aquest dissabte passat es va fer al Poliesportiu de Can Delfí d’Arbúcies la jornada final de la Lliga Intercomarcal 2020-2021. En aquesta trobada hi van participar els nou equips participants de la temporada repartits en tres grups.

En la lluita per el títol, el CTT Arbúcies es va endur el títol per primer cop en la seva història després de derrotar el TT Sant Hilari per 3 a 0 i amb el Girbau Vic TT A també per 3 a 0. L’altre club de La Selva, el TT Sant Hilari, va ser segon.


En el segon grup es va imposar el CTT Tona-SQS per davant del Iceland TT Els 8 de La Garriga i el TT Mont-rodon. I en el darrer grup va guanyar el TT Torelló A al Girbau Vic TT B i el TT Torelló B.

També es van entregar els trofeus als millors jugadors de la lliga que es va endur Jordi Forcada del TT Mont-rodon per davant de Paco Nicolás i David López, ambdós del TT Sant Hilari.