Dissabte 18 de juliol de 2020

Ara si,  tanquem la temporada 2020, i aquest dissabte hem disputant els encontres del grup dos de la Lliga, que havien de disputar els equips: CTT Sant Quirze Safaja, TT Mont-rodon,  TT Torelló “A” i TT Els 8 de La Garriga.

El TT Torelló va excusar la seva assistència, així que es va disputar la jornada amb un triangular amb els tres equips restants.

Per part del CTT Sant Quirze Safaja es vam presentar en Sergi Huguet, en Sergi Martínez i en Josep Lluís Roger, el  TT Mont-rodon va concórrer amb Jordi Forcada, Rafael Montenegro, en Guillem Riera i en Jaume Cunill, mentre que per el TT Els 8 de La Garriga es van presentar en Sacha Cadozo, en Adrià Vico i en Francesc Mateo.

El guanyador final del grup va ser el CTT Sant Quirze Safaja, que repeteix posició per segon any consecutiu i es va emportar la copa a casa. Van guanyar l’encontre amb el TT Mont-rodon per un resultat final de 3-1, i van guanyar l’encontre amb el TT Els 8 de la Garriga per un ajustat 3 a 2.

Finalment, el TT Mont-rodon va guanyar el seu encontre amb el TT Els 8 de la Garriga per un resultat de 3 a 1.

Agrair a tots el jugadors la seva participació, la bona voluntat dels clubs per fer l’esforç de trobar les dates i poder-nos trobar, al TT Montr-odon per posar a disposició les seves instal·lacions i organitzar la trobada i el berenar posterior.

L’any que be mes, però no millor. Una salutació a tothom.