Dissabte 4 de juliol de 2020

Continuem amb l’intent de tancar la temporada, i aquest dissabte hem donat un passet més, disputant els encontres del grup tres de la Lliga, que havien de disputar els equips: Girbau Vic TT “B”, CTT Tona i TT Torelló “B”.

En mig de les circumstàncies especials en que ens trobem, en TT Torelló va excusar la seva assistència, així que, parlat amb els dos equips restants, es va decidir disputar igualment la jornada.

Per part del CTT Tona es vam presentar l’Aleix Aznar, en Ricard Molist i l’Arnau Pujol, mentre que el Girbau Vic TT “B” va concórrer amb l’Aniol Montoliu, en Biel Rodríguez, en Quim Porter Jr., en Joan Torrents i en Gil Dachs.

Per que tots els jugadors poguessin gaudir de una bona tarda d’esbarjo, es va acordar jugar tots els partits, encara que l’encontre estès ja decidit, i una vegada disputat l’encontre “oficial”, els jugadors del Tona van accedir amablement a disputar un segon encontre amb els joves jugadors del Vic.

El partit “oficial” que decidia la novena posició de la lliga TTI d’enguany i adjudicava el trofeu a el guanyador del grup va caure del costat del Girbau Vic TT “B” per un resultat final de 4 a 1 (3 a 1), mentre que el segon encontre va caure del costat del TT Tona per un resultat final de 3 a 2.

Agrair a tots el jugadors la seva participació, la bona voluntat dels clubs per fer l’esforç de trobar les dates i poder-nos trobar, al Girbau Vic TT per posar a disposició les seves instal·lacions i en especial al delegat del Girbau Vic TT “B”, en Joaquim Portet, per organitzar la trobada i el berenar posterior.

Esperem tornar-nos a trobar tots en breu per seguir gaudint d´aquest esport que tant ens apassiona.