Lliga TTI

Jornada Final TTI 2019-2020 – Grup 1

Dissabte 27 de juny de 2020

Després de la parada forçosa que ha suposat el recent període de confinament, les últimes setmanes ens vam plantejar recuperar una certa “normalitat” i tancar com millor poguéssim la temporada actual, que va quedar pendent de una jornada regular de lliga i la jornada final per tancar posicions.

Disputar la jornada final tots junts, com hem fet els últims anys ­–i com ens agradaria­–no ha estat possible degut a les limitacions de aforament i seguretat que ens han permès les autoritats (com era previsible i totalment comprensible). Així que la opció ha estat intentar jugar en diferents seus i dies a mida que vagi sent possible.

Aquest dissabte passat hem disputat a Arbúcies la jornada per definir les primers quatre posicions de la Lliga, entre els equips: CTT Sant Hilari, Girbau Vic TT A, CTT Arbúcies i CTT Moianès.

La jornada ha començat amb els enfrontaments per definir la final. El Girbau Vic TT A, format per Biel Gimeno, Arnau Miarons i Edgar Venegas es va guanyar l’accés a la final derrotant l’equip amfitrió, el CTT Arbúcies, format per Eric Canosa, Daniel Tura i Jordi Vila per un resultat final de 3 a 0.

La segona semifinal la van disputar el CTT Sant Hilari (Jordi Fogueras, Paco Nicolas i Sergi Molist) i el CTT Moianès (David Adeosun, Jofre Ferrer i Jordi Ferrer). L’encontre es va decidir per un 3 a 1 global en favor del CTT Sant Hilari, decidit en un vibrant partit a cinc sets en que el jugador líder de la Lliga TTI, en David Adeosun, va cedir el seu primer partit de la temporada davant Sergi Molist per un resultat de 3-2.

Després de una petita parada per berenar una mica i recuperar forcés, vam reprendre la competició per definir les posicions finals.

En el partit per el tercer i quart lloc el CTT Moianès es va imposar al CTT Arbúcies per un resultat de 3 sets a 1.

En el partit per decidir la primera posició final de aquesta temporada 2019-2020, les joves promeses del Girbau Vic TT A es van imposar per un resultat final de 3 sets a 2, en un últim i decisiu partit disputat per en Jordi Fogueras i Arnau Miarons.

Esperem que en les pròximes setmanes puguem disputar la resta de partits que tenim pendents per acabar de tancar aquesta temporada. Us recordem que no hi cap obligació, i que la seguretat i tranquil·litat de tots els participants es el principal a tenir en compte. Tots tenim moltes ganes de retrobar-nos amb companys i amics, però aquestes mateixes ganes poden suposar una relaxació en les precaucions sanitàries. Aneu amb compte. Esperem retrobar-nos ben aviat.

2 Comments

  1. Josep Campderrós

    Felicitar al trident del Girbau Vic TT com a campions de la Lliga Intercomarcal d’aquesta temporada 2019-2020.

  2. Enric Roca Sala

    Felicitats als equips finalistes, al Comitè organitzador i al CTT Arbúcies per acollir aquesta Final Intercomarcal. Ha estat una bona iniciativa aquesta represa i els assenyats comentaris sobre la  seguretat de tots els participants, com un aspecte a tenir molt en compte. Gràcies pels bons vídeos d’aquesta Final Intercomarcal i per la feina d’aquest Comitè.

Leave a Reply

Theme by Anders Norén