Aquest dissabte passat es va fer a les instal·lacions del CTT Roda de Ter la segona prova individual del Campionat TTI Escolar de la temporada que va reunir fins a 37 participants repartits entre els tres nivells de joc.

En aquesta ocasió el guanyador del Nivell A va ser l’Oriol Terradellas (CTT Moianès) per davant de Ausiàs Bargay (TT Torelló), Marc Sánchez i Pau Tort, tots dos del CTT Roda de Ter. En el Nivell B la victòria va ser per la Maika Sagrera (CTT Roda de Ter) seguida de Aniol Hormigón i Ivan Francos del TT Torelló i Joel Delgado (CTT Roda de Ter). I en el Nivell C es va imposar Arnau Baulenas (CTT St Feliu de Codines / SQS) per davant del seu company de club Raül García, Daniel Carrasco (TT Torelló) i Adrià Rovira (CTT Arbúcies).

La proper prova del Campionat, es farà el dissabte dia 14 de desembre a Tona.