Aquest dissabte passat es va disputar a les instal·lacions del TT Torelló la primera prova individual del Campionat de Tennis Taula Intercomarcal Escolar d’aquesta temporada 2019-2020. Hi van participar un total de 31 joves jugadors dels clubs de la comarca d’Osona i rodalies.

Pel que fa als resultats, en Quim Portet del Vic TT va ser el guanyador del Nivell A per davant de Pau Tort (CTT Roda de Ter), Teo Martín (CTT Moianès) i Arnau Sànchez (CPE Taradell). En el Nivell B es va imposar Marc Sánchez (CTT Roda de Ter) a Ausiàs Bargay, Arnau Ramírez i Damià Sala, tots ells del TT Torelló. I en el Nivell C va ser guanyador Aniol Hormigón (TT Torelló) per davant de Pol Manrique (TT Torelló), Lucas Jackson (CTT Tona) i Iustin-Andrei Birdigan (CTT Arbúcies).

La segona prova del Campionat TTI Escolar es farà el dissabte dia 23 de novembre a Roda de Ter, també en format individual.