Sergi Huguet, del CTT Sant Quirze Safaja, va ser el campió del Top-8 Intercomarcal 2019 que es va disputar aquest dissabte passat a la tarda a les instal·lacions del col·legi de Les Pinediques de Taradell.

El jugador de l’equip moianès només va perdre un partit en tota la competició, el primer, igual que Edgar Venegas, del Girbau Vic TT, que va ser segon només perdent amb el guanyador per 3 a 1. En la disputa per la tercera posició també hi va haver un doble empat a quatre victòries, que es va endur en Jordi Forcada (TT Mont-rodon), que subtituïa la baixa d’en Daniel Tura, per davant de Biel Gimeno (Girbau Vic TT) a qui va guanyar per 3 a 1 en el seu enfrontament.

I com no podia ser d’altre manera, també va haver-hi empat entre la resta de participants amb dues victòries i cinc derrotes per cadascun d’ells: Jofre Ferrer, Xavier Grau, Arnau Miarons i Raül Salvador.

La classificació final, va quedar així:
1r. Sergi Huguet (CTT Sant Quirze Safaja)     6 – 1
2n. Edgar Venegas (Girbau Vic TT)     6 – 1
3r. Jordi Forcada (TT Mont-rodon)     4 – 3
4t. Biel Gimeno (Girbau Vic TT)     4 – 3
5è. Jofre Ferrer (CTT Moianès)     2 – 5
6è. Raül Salvador (Sant Quirze Besora TTC)     2 – 5
7è. Arnau Miarons (Girbau Vic TT)     2 – 5
8è. Xavier Grau (Iceland TT Els 8 de La Garriga)     2 – 5

Amb aquesta competició, la temporada del Tennis Taula Intercomarcal 2018/2019 es dona per finalitzada.
Bones vacances a tothom!