Aquest dissabte passat es va fer a Torelló la segona edició del Torneig CreaTTIu amb la participació de 20 palistes del TTI que van tenir ganes de venir a passar una tarda diferent de tennis taula. Enguany el sistema de joc era diferent a la primera edició i es van compondre 5 equips de quatre jugadors cadascun sortejats aleatòriament. Es tractava de eliminar com més jugadors de l’altre equip amb un temps de 15 minuts guanyant un mini partit a 5 punts, esperant que el rival et fallés algun sac, o fent-lo eliminar si no tocava la pilota en una jugada.

El principi va costar agafar una mica la dinàmica del joc, però al final la cosa va ser més interessant i tothom anava a fer fallar els rivals arriscant moltes jugades sabent que no sempre la sort acompanyava.

Després d’una intensa fase de grups tots contra tots, es va fer l’apreciada parada per berenar i poder degustar el que van portar els participants per compartir-ho entre els jugadors i alguns pares que ens van acompanyar en aquesta diada.

Pel que fa als resultats finals, es van acabar imposant l’equip d’en Biel Gimeno, format també per en Raül Salvador, l’Adrià Bau i l’Alberto Nieto per 10 punts a 7 a l’equip de l’Edgar Venegas, Daniel Tura, Àngel Gutiérrez i Xavier Riera.  Van completar el podi l’equip de l’Èric Canosa, Jordi Forcada, Quim Portet i Cristóbal Velasco.

Va ser una tarda diferent de lo habitual, ja que aquest és l’objectiu del torneig, i esperem que la temporada que ve s’hi torni. Si algú té alguna nova idea per fer, que la proposi, i a veure què en surt.