El jove jugador del Girbau Vic TT Arnau Miarons, es va proclamar aquest dissabte passat a Sant Quirze Safaja, campió dels Campionats Individuals d’aquesta temporada 2019 després de fer un gran torneig.

La competició va comptar amb la presència de 23 jugadors que aquest cop es van ajuntar en tres grups de sis i un grup de cinc per fer la primera fase junts. Per a les eliminatòries, els dos primers de grup jugaven pel títol, els tercers i quarts per les posicions del 9 al 16, i els cinquens i sisens disputaven el títol del Nivell B.

L’Arnau Miarons es va desfer amb gran solvència a semifinals del seu company de club Biel Gimeno, mentre que Edgar Venegas també arribava a la final després de guanyar a Joaquim Azcón. Ja a la final l’Arnau va guanyar 3 a 1 a l’Edgar per adjudicar-se el títol per primera vegada, mentre que Biel Gimeno es feia en el tercer lloc guanyant amb en Joaquim també per 3 a 1.

En la lluita per l’Individual B, el títol se’l va emportar el jugador del TT Torelló, Slawomir Krzysztof després de guanyar a la final amb en Jordi Renom del CTT Moianès per 3 a 0. El tercer lloc va ser per Josep Lluís Roger del CTT Sant Quirze Safaja, i quart va ser en Cristóbal Velasco del TT Torelló.

El sorteig de les 3 ampolles de cava que hi havia en joc van ser per: Joaquim Azcón, Adrià Bau i Josep Lluís Roger.

Des del CTT Sant Quirze Safaja, volen donar les gràcies a aquells que van col·laborar en recollir tot el material desinteressadament després de tota una tarda tan intensa i plena de bons partits de tennis taula.

Les classificacions finals van ser aquestes:

Individual A:
1. Arnau Miarons (Girbau Vic TT)
2. Edgar Venegas (Girbau Vic TT)
3. Biel Gimeno (Girbau Vic TT)
4. Joaquim Azcón (TT Sant Vicenç-Borgonyà)
5. Juanjo Cortés (TT Sant Vicenç-Borgonyà)
6. Xavier Grau (Iceland TT Els 8 de La Garriga)
7. Sacha Cardozo (Iceland TT Els 8 de La Garriga)
8. Xavier Baucells (Iceland TT Els 8 de La Garriga)
9. David Velasco (TT Torelló)
10. Raül Salvador (Sant Quirze de Besora TTC)
11. Jordi Forcada (TT Mont-rodon)
12. Irina Gimeno (Girbau Vic TT)
13. Adrià Bau (Girbau Vic TT)
14. Sergio Martínez (CTT Sant Quirze Safaja)
15. Paco Nicolás (CTT Sant Hilari)
16. Werner Howad (TT Mont-rodon)

Individual B:
1. Slawomir Krzysztof (TT Torelló)
2. Jordi Renom (CTT Moianès)
3. Josep Lluís Roger (CTT Sant Quirze Safaja)
4. Cristóbal Velasco (TT Torelló)
5. Jad Zahri (TT Torelló)
6. Joan Canyellas (Iceland TT Els 8 de La Garriga)
7. Teo Martín (CTT Moianès)