Aquest dissabte passat el matí va finalitzar a Torelló la tercera i darrera jornada de la competició per equips del Campionat Intercomarcal Escolar. Aquesta temporada hi han participat fins a 13 equips dels diferents clubs participants, on s’ha mostrat un bon nivell de joc.

Pel que fa als resultats, en el Nivell A el guanyador final ha estat el TT Torelló A per davant del Girbau Vic TT A, el Taradell-Torelló i el CTT Roda de Ter A. En el Nivell B el TT Torelló B es va imposar al Girbau Vic TT B, el CTT Roda de Ter B i un Combinat TTI. I en el Nivell C, en aquesta ocasió va guanyar l’equip de La Salle Manlleu – Torelló C per davant del CTT Roda de Ter C, el CTT Roda de Ter D i el CTT Arbúcies.

La propera prova del Campionat Intercomarcal Escolar serà el dissabte dia 27 d’abril al Pavelló Municipal de Sant Vicenç de Torelló, altre cop en format individual.