Aquest passat dissabte, el Poliesportiu Municipal de Can Delfí ha acollit la 8a edició de l’Open de Tennis Taula Vila d’Arbúcies, que com cada any organitza el Club Tennis Taula Arbúcies.

En quan a resultats, el guanyador absolut ha estat Xavier Panadera del CTT Ateneu Poblenou que en la final s’ha imposat per 3 jocs a 0 al seu company d’equip Carlos Sánchez.

El tercer graó del podi ha estat per un sempre combatiu Jose Manuel Rodriguez (Xarxa Malgrat) al guanyar per 3-1 a Joaquim Rimbau, també del CTT Ateneu Poblenou.

Prèviament, en la primera semifinal Panadera guanyava Rodríguez per 3 jocs a 1 (8-11, 11-5, 11-9 i 11-7) i en l’altra semifinal Carlos Sánchez derrotava amb claredat per 3-0 a Rimbau.

El premi al millor jugador local ha estat per Jordi Vila, que tot i patir una lesió ha lluitat de valent fins arribar a quarts de final.

A l’open B el vencedor ha estat Arnau Miarons (Girbau Vic TT) que en la final s’ha imposat per 3-1 a Eric Canosa (CTT Arbúcies). Destacar el bon nivell de joc que ha mostrat el jove vigatà durant tota la jornada.

En nom del Club Tennis Taula Arbúcies volem felicitar a tots els finalistes i agrair la participació de tots els jugadors que han volgut acompanyar-nos en el dia d’avui.

Donar les gracies a l’Ajuntament d’Arbúcies, al Comitè TTI i ha tots els col·laboradors que any rere any ens ajuden a organitzar aquesta competició.

Gràcies a tots, esperem retrobar-nos l’any vinent.

CTT Arbúcies

Classificació final:
1r.  Xavier Panareda (CTT Ateneu Poblenou)
2n. Carlos Sánchez (CTT Ateneu Poblenou)
3r. Jose Manuel Rodríguez (Xarxa Malgrat)
4t. Joaquim Rimbau (CTT Ateneu Poblenou)
5è. Eduard Morató (TT Sant Vicenç- Borgonyà)
5è. Juanjo Cortés (TT Sant Vicenç-Borgonyà)
5è. Biel Gimeno (Girbau Vic TT)
5è. Jordi Vila (CTT Arbúcies)
9è. Edgar Venegas ((Girbau Vic TT)
9è. Sergi Huguet (CTT Sant Quirze Safaja)
9è. Sergi Pérez (CTT Sant Quirze Safaja)
9è. Antoni Salamanca (Sant Quirze TTC)
9è. Amador Garrell ( CTT Sant Quirze Safaja)
9è. Joaquim Azcón (TT Sant Vicenç- Borgonyà)
9è. Raül Salvador (Sant Quirze TTC)
9è. Adrià Rodríguez (Xarxa Malgrat)