Aquest cap de setmana es va disputar el torneig anual de les 12h que organitza el Tennis Taula Torelló.

La prova es va disputar el pavelló municipal d’esports i  va acollir 50 jugadors en categoria sènior absoluta dissabte,  i 21 jugadors en categoria benjamí , aleví i infantil diumenge ( i que van disputar durant 6 hores ).

A  part de l’èxit de l’organització , cal destacar que la prova va comptar amb jugadors de molts clubs diferents, de dins i fora la comarca , els més destacats varis jugadors del C.T.T Ordino, CN Sabadell, C.T.T.Vilafranca, varis clubs de Barcelona  i també d’un jugador Portuguès de la Superdivisió espanyola, qui en va ser el guanyador.

Des de el club, es vol donar les gràcies a tots els patrocinadors i sponsors , com també a l’Ajuntament de Torelló,  la regidoria d’esports i   treballadors del pavelló esportiu,  que han fet possible poder tornar a disfrutar d’aquesta ja històrica prova.

En quan a resultats , aquests van ser:

En categoria absoluta: 1er DiogoPinho ( CER L’escala), 2on Manel Menal ( Tennis Taula Tramuntana ) i 3er Gerard Font ( T.T.Torelló )

En categoria Veterans +40: 1r  Juanjo Cortés i 2on Isaac Coll.

En categoria Veterans +50: 1er Juan Ortega i 2on Jordi Pladevall

En categoria Veterans +60: 1e Antoni Salamanca, 2n Josep Fernández

En categoria junior: 1er Classificat  Arnau Llobet ( Girbau Vic T.T ), 2on classificat Gerard Romera ( T.T.Torelló ) I 3er classificat  Luka Kidasheli ( CN Sabadell ).

Resultats destacats del planter del T.T.Torelló:  2on aleví Ayub Benhari, 2on infantil Jurgen Edingloh, 5è classificat Mouslin Benhari i 9è classificat Pau Gonzalez.

Quim portat, del C.T.T. Sant Vicenç va ser 17è.