Un total de 26 jugadors del TTI van voler participar en aquesta primera edició del Torneig CreaTTIu que es va celebrar aquest dissabte passat a Taradell. Les 13 parelles formades a sorteig van poder gaudir d’un sistema de joc per equips a un sol set que va agradar molt a tots els participants tal i com ens van fer arribar a la organització.

L’únic requisit per participar era portar alguna cosa per beure o menjar en el que seria el berenar de la mitja part de la competició. Destaquem que va ser més variat del que es creia i tothom va poder tastar les delícies fetes personalment per algun participant, o degustant el que s’havia comprat.

IMG_20180616_183047

Pel que fa als resultats de la competició, es va endur la victòria la parella formada per Manolo Carmona i Edurard Morató que van vèncer a la final a Juanjo Cortés que feia equip amb Irina Gimeno. El tercer lloc va ser per Joaquim Azcón i Genís Baucells, i el quart, per Biel Gimeno i Josep Lluís Roger.

IMG-20180616-WA0000

Foto de família amb els guanyadors i la resta de participants que es van quedar fins el final

Des del Comitè TTI estem agraïts a tots els jugadors i pares que ens vau acompanyar en aquella tarda diferent de tennis taula, i aprofitem per despedir-nos de les competicions que organitzem nosaltres directament d’aquesta temporada 2017-2018.

Esperem que passeu un bon estiu, i fins la temporada que ve!