Aquest dissabte passat va finalitzar una nova edició del Campionat Intercomarcal Escolar de Tennis Taula amb la disputa del darrer torneig individual celebrat al Pavelló de Can Delfí d’Arbúcies.

Daniel Tura (CTT Arbúcies) va tornar a ser el guanyador del torneig en el Nivell A després de superar a la final a Jofre Ferrer (CTT Moianès) i seguit de Albert Oliva (CTT Roda de Ter) i Gerard Romera (TT Torelló). En el Nivell B va guanyar Jürgen Edingloh (TT Torelló) per davant de Pol Manso, Àlex Martín i Pol Frías, tots del CTT Roda de Ter. I en en Nivell C, la victòria va ser per Unai Luque (CPE Taradell) seguit de Blanca Martín (CTT Roda de Ter), Joel Delgado (CTT Roda de Ter) i Gerard Ortés (TT Ripoll).

DSC_1903

Després de l’entrega de premis, també es van atorgar els diplomes especials que aquest any van recaure en: Daniel Tura (a la regularitat), Jofre Ferrer (a la progressió), Adrià Bau (millor debutant), Adrià Codina (a l’esforç), Jaume Blancafort (a la constància) i a La Salle Manlleu (a l’esportivitat).

DSC_1905

Fins aquí ha durat el TTI Escolar d’enguany, i si tot va bé, després de l’estiu, hi tornarem!