Aquest dissabte passat va començar el Circuit d’Individuals TTI, novetat d’aquesta temporada, amb la participació final de 26 jugadors repartits en els Nivell A i B.

En el Nivell A celebrat a Torelló finalment només el van disputar 15 jugadors per la baixa a darrera hora de Francisco Gallego. El torneig va anar molt bé i se’l va adjudicar Juan Manuel Ortega (CTT Moianès) per davant el seu pare i company de club Juan Ortega (CTT Moianès) per un molt ajustat 3 a 2. El tercer i quart lloc també va ser per dos jugadors del CTT Sant Quirze Safaja, en què Sergi Huguet va vèncer a Sergi Pérez per 3 a 1.

Fotografia del podi de l’individual A

Al Nivell B celebrat a Sant Quirze Safaja i amb la participació de 11 jugadors, es va proclamar campió en Juanjo Cortés (TT Sant Vicenç – Borgonyà) per davant el seus companys de club Joan Toledo a qui va derrotar per 3 a 1 a la final, i Joaquim Azcón que va ser tercer davant Jordi Borrull (Girbau Vic TT) per un ajustat 3 a 2.
Menció especial per en Gerard Romera, el benjamí del grup, que ha batallat amb tothom com si no tingués l’edat que té. I per l’altre costat, al veterà del grup, en Jordi Renom de Moià, que un cop acabat el torneig encara no en tenia prou i volia jugar més partits.

Podi

Fotografia del podi de l’individual B

Es va fer també un sorteig d’una llonganissa d’entre tots els participants de cada nivell. Els afortunats van ser per l’Èric Canosa del CTT Arbúcies i Sacha Cardozo del TT Mont-rodon.
En definitiva, una gran jornada de la primera fase del circuït d’individuals TTI, amb el gran ambient habitual de totes les trobades que s’organitzen a nivell comarcal.

Us deixem amb un video-resum de les jornades de l’individual B que han gravat i editat alguns jugadors del CTT Sant Quirze Safaja, i que aprofitem per agrair-vos la vostra implicació en el campionat:

CLASSIFICACIÓ GENERAL
Individual A:
1r. Juan Manuel Ortega (CTT Moianès)
2n. Juan Ortega (CTT Moianès)
3r. Sergi Huguet (CTT Sant Quirze Safaja)
4t. Sergi Pérez (CTT Sant quirze Safaja)
5è. Albert Urgell (TT Mont-rodon)
6è. Xavier Grau (TT Tona)
7è. Miquel Gutiérrez (CTT Sant Hilari)
8è. Jordi Forcada (TT Mont-rodon)
9è. Santi Oliva (TT Torelló A)
10è. Xavi López (TT Tona)
11è. Rafel Montenegro (TT Mont-rodon)
12è. Arnau Pujol (TT Tona)
13è. Daniel Tura (CTT Arbúcies)
14è. Eric Canosa (CTT Arbúcies)
15è. Mohamed Benhari (TT Torelló B)

Individual B:
1r. Juanjo Cortés (TT Sant Vicenç-Borgonyà)
2n. Joan Toledo (TT Sant Vicenç-Borgonyà)
3r. Quim Azcón (TT Sant Vicenç-Borgonyà)
4t. Jordi Borrull (Girbau Vic TT)
5è. Sacha Cardozo (TT Mont-rodon)
6è. Joan Ges (TT Tona)
7è. Toni Sieso (CTT Arbúcies)
8è. Sergio Martínez (CTT Sant Quirze Safaja)
9è. Jordi Renom (CTT Moianès)
10è. Gerard Romera (TT Torelló B)
11è. Ricard Molist (TT Tona)