Benvolguts participants del TTI,
des del comité del TTI, ens veiem amb el deure de condemnar les mesures que ha pres el govern espanyol contra les institucions catalanes, i l’empresonament dels presidents de l’ANC i Òmnium Cultural, així com els membres del govern legítimament escollits el passat 27 de setembre de 2015.
Per aquest motiu, el primer torneig individual de la temporada 2017-2018 es farà el dia 11 de novembre al matí, i així no coincidirà amb les mobilitzacions previstes a Barcelona per el proper dissabte a les 17.00h de la tarda.
D’aquesta manera volem fer compatible per a qualsevol gaudir del primer torneig del circuit d’individuals i assistir a les mobilitzacions a Barcelona, qui hi estigui interessat.

Esperem que tothom entengui la situació excepcional en què vivim i que ha motivat aquest canvi d’horari per el torneig del dissabte vinent.
Presentació dels jugadors: 8:30h
Començament torneig: 9:00h