Més de 80 jugadors es van donar cita en el poliesportiu Municipal de Can Delfí aquest dissabte passat per participar en el 7è Open de Tennis Taula d’Arbúcies.

La jornada va començar al matí amb la competició escolar dividida en tres categories: benjamí, aleví i infantil. Els resultats han estat els següents:

Fotografia dels millors classificats a la jornada escolar
A la tarda, en categoria absoluta, el guanyador ha estat David Avilés (TT Torelló) que s’ha imposat en la final a Jose Manuel Rodríguez (Xarxa Malgrat) per un ajustat 3-2 amb parcials de 7-11. 12-10, 9-11, 11-8 i 11-7.
El de malgrat ha dominat la primera part de l’encontre amb un joc on el seu rival no estava còmode, Avilés ha sabut remuntar un 2-1 desfavorable i desplegar la seva millor versió emportant-se per segon any consecutiu la victòria final.
La tercera posició ha estat per Joaquim Azcón (TT Sant Vicenç) que ha guanyat per 3-0 a Manuel Carmona (CTT Arbúcies).
Prèviament, en la primera semifinal Avilés s’imposava a Azcón per un clar 3-0 i en l’altra semifinal J.M. Rodríguez obtenia el mateix resultat contra M. Carmona
El trofeu al millor jugador local ha estat per Josep Campderrós.
Podi dels guanyadors del torneig. D’esquerra a dreta: Joaquim Azcón, David Avilés, JM Rodríguez i Manuel Carmona.

Des del Club Tennis Taula Arbúcies volem agrair l’assistència de tots els jugadors participants. El nostre agraïment a tots els col·laboradors, a l’Ajuntament d’Arbúcies, al Comitè TTI i especialment als amics del CATT Sant Celoni pel seu ajut.