El passat dissabte 15 de juliol es va disputar la quarta edició de l’Open Cava Albert Oliva de Roda de Ter, enguany amb èxit de participació, 64 palistes i lamentablement n’hi va haver que es van quedar fora del torneig ja que es va assolir el màxim d’inscrits permès per l’organització.

Es jugà la fase de grups on els 64 inscrits van ser dividits en 16 grups de 4 jugadors, on es va poder veure partits molt intensos ja que assolir una bona posició al grup significava un quadre més assequible.
Pavelló de Roda de Ter en plena competició

Abans de disputar les eliminatòries i poder gaudir de la pressió que comporta jugar-se seguir en el torneig en un partit, vam poder agafar forces amb el tradicional piscolabis.

No obstant això, l’espectacle de tennis taula va continuar després del “temps mort”, i Xavier Lucea (CTT Cardadeu) s’emportà la victòria del torneig després de guanyar a Eduard Senyor (CTT Collbató) per 3-2. Xavier Lucea prèviament havia derrotat a Dani Zamora (TT Torelló), i Eduard Senyor a Josep Gual (CTT Cardedeu).

Es va poder veure interessants partits en totes les etapes del torneig, no obstant volem destacar que els jugadors que van assolir les ultimes rondes van donar-ho tot, tot i que el torneig acabés molt tard i alguns vinguessin des de bastant lluny.

D’esquerre a dreta: Xavier Lucea (1r classificat), Eduard Senyor (2n classificat), Josep Gual (3r classificat), Jordi Borrull (5è classificat), Òscar Lara (1r classificat local), Àlex Aguilera (3r classificat local)

Classificació final:
1r- Xavier Lucea (CTT Cardedeu)
2n- Eduard Senyor (CTT Collbató)
3r- Josep Gual (CTT Cardedeu)
4t- Dani Zamora (TT Torelló)
5è- Jordi Borrull ( TT Borgonyà)
5è- Juanjo Cortés (TT Sant Vicenç)
5è- Gerard Font (TT Torelló)
5è- Sacha Cardozo (Els 8 de la Garriga)
9è- Jordi Pladevall (Girbau Vic TT)
9è- Albert Piqué (TT Torelló)
9è- Josep Campderrós (CTT Arbúcies)
9è- Nestor Troncoso (CTT La Unió)
9è- Manuel Carmona ( CTT Arbúcies)
9è- Jordi Forcada (CTT Mont-rodon)
9è- Sergi Huguet (CTT Moianès)
9è- Joan Toledo (TT Sant Vicenç)