El Torneig de Primavera d’enguany ha tornat a ser un èxit tan per la quantitat dels participants com pel nivell dels mateixos. En Sergi Molist va ser-ne el campió guanyant a en Jordi Tor repetint la final de l’any passat. El tercer i quart lloc van ser per l’Adri Rodríguez i en Víctor Flores respectivament. Els joves, amb el permís de sempre competitiu Jordi Tor, podem dir que van ser els guanyadors del Torneig.

Fotografia del pavelló municipal d’esports de Sant Hilari en plena competició

Des del CTT. Sant Hilari volem donar les gràcies a tots els participants com també al Comitè Organitzador de l’ Intercomarcal per triar el nostre torneig per donar els diferents trofeus individuals i per equips de la Lliga TTI 2016/2017. També volem donar les gràcies als amics d’Arbúcies per deixar-nos el material necessari per fer el campionat.

Fotografia dels guanyadors del torneig

Classificació general:
1r. Sergi Molist (CTT Sant Hilari)
2n. Jordi Tor (TT Sant Vicenç)
3r. Adrià Rodriguez (CTT Sant Hilari)
4t. Victor Flores (CTT Olot)
5è. David Avilés (Girbau Vic TT)
5è. Dani Pons (CTT Olot)
5è. Juanjo Cortés (TT Sant Vicenç)
5è. Sergi Bahi (CTT Olot)
9è. Joan Toledo (TT Sant Vicenç)
9è. Jordi Dot (TT Torelló)
9è. Joan Ges Jr. (TT Torelló)
9è. Isaac Coll (TT Ripoll)
9è. Dani Zamora (TT Torelló)
9è. Oriol Puigmal (Sant Quirze TTC)
9è. Xevi Sellas (TT Ripoll)
9è. Jordi Palau (TT Borgonyà)

Salut, i bones partides.
CTT Sant Hilari