Un total de 43 palistes van participar al 8è Open tennis taula Memorial Jordi Castells de Sant Vicenç de Torelló, i en categoria escolar 39 jugadors que van participar a les jornades del matí.

El club valora positivament la participació i el bon ambient creat per part de tots els jugadors que es van donar cita al pavelló municipal.

Open escolar en plena acció 

Quan als resultats en categoria sènior, Juanjo Cortés del TT Sant Vicenç en va ser el nou vencedor, superant a la final a Lluís Burgaya del TT Borgonyà per un resultat de 3 a 2 en un partit molt intens per part dels dos palistes del club local.
Cortés, es mostrava content i orgullós d’aconseguir aquest títol en la seva primera temporada al club i pel record d’en Jordi. El tercer lloc va ser per David Avilés del Girbau Vic TT, en superar a Jordi Forcada del TT Mont-rodon per 3 a 0.
El trofeu consolació el va guanyar Dani Zamora del TT Torelló. El trofeu millor local del TT Sant Vicenç va ser David López.

Podi final sènior

Classificació fins vuitens de final:
1. Juanjo Cortés (TT Sant Vicenç)
2. Lluís Burgaya (TT Borgonyà)
3. David Avilés (Girbau Vic TT)
4. Jordi Forcada (TT Mont-rodon)
5. Nil Aragall (TT Els 8 la Garriga)
5. Isaac Coll (TT Ripoll)
5. David López (TT Sant Vicenç)
5. Joan Ges (TT Torelló)
9. Sergi Cárdenas (TT Borgonyà)
9. Albert Piquer (TT Torelló)
9. David Riu (TT Borgonyà)
9. Edu Morató (TT Sant Vicenç)
9. Edu Coba (CTT Olot)
9. Paco Nicolás (CTT Sant Hilari)
9. Jordi Palau (TT Borgonyà)
9. Albert Oliva (CTT Roda de Ter)

Per acabar, volem donar les gràcies a tots els participants i col·laboradors, per haver fet possible, un any més, l’Open tennis taula “Memorial Jordi Castells”.
CTT Sant Vicenç de Torelló