El passat dissabte 16 de juliol un total de 50 palistes van disputar el 3r Open Tennis Taula “Cava Albert Oliva” de Roda de Ter, una edició on es va poder veure grans partits fins i tot a grups i a les primeres eliminatòries.

Després de disputar-se la fase de grups es va gaudir d’una gran ajuda per passar millor la calor que es vivia al Pavelló Municipal de Roda de Ter, el ja “clàssic” berenar cortesia de “Cava Albert Oliva”, amb el qual es van omplir la panxa fins i tot els favorits a emportar-se el títol.

Pavelló de roda de Ter en plena competició

Tot i que estàvem tots ben tips, el festival de tennis taula no es va aturar, i es prosseguí amb les eliminatòries, on es visqué molta tensió, ja que perdre un partit significava ser eliminat del torneig i es van encreuar jugadors amb molta qualitat en rondes no avançades.

Finalment José Martín (CETT Esparreguera) s’endugué el títol de guanyador del torneig després de vèncer a Josep Antón ( UE Sant Cugat) en una final molt emocionant per 3 a 2 després de remuntar un 2-0 advers. Prèviament José Martín guanyà a semi-finals a Juanjo Cortés ( TT Sant Quirze) i Josep Antón a Xevi Sellas ( TT Ripoll). Pel 3r i 4t lloc i hagué duel de palistes del Tennis Taula intercomarcal, després d’un partit amb molt nivell el vencedor fou Juanjo Cortés, completant així el quadre.

D’esquerre a dreta: Albert Serra (alcalde de Roda de Ter), Yolanda Tristancho (regidora de Salut i Educació), Xevi Sellas (4t classificat), Juanjo Cortés (3r classificat), Josep Antón (2on classificat), José Martin (1r classificat), Albert Oliva (president del CTT Roda de Ter).


Classificació final:

1r- José Martín (CETT Esparreguera)
2n- Josep Antón (UE Sant Cugat)
3r- Juanjo Cortés (Sant Quirze TTC)
4t- Xevi Sellas (TT Ripoll)
5è- Manel Nofuentes (Sant Quirze TTC)
5è- Arnau Roca (CTT Olot)
5è- Oriol Puigmal (CTT Olot)
5è- Joaquim Azcón (TT Borgonyà)
9è- Jordi Borrull (TT Borgonyà)
9è- Joan Ges (TT Torelló)
9è- Biel Gimeno (Vic TT)
9è- Manuel Carmona (CTT Arbúcies)
9è- Carlos Fernández (TT La Unió)
9è- Jordi Pladevall (Vic TT)
9è- Valentí Barlam (CTT Sallent)
9è- Antonio Salamanca (Sant Quirze TTC)

Des del CTT Roda de Ter volem agrair la col·laboració de tots els patrocinadors i col·laboradors del torneig i agrair la participació a tothom, ja que sense la gent que hi va formar part no s’hagués pogut viure l’ambient de tennis taula del qual vam poder gaudir.
Gràcies a tots i esperem veure’ns en futures edicions.

CTT Roda de Ter