Jordi Tor és el nou campió del Top-8 A d’aquesta temporada 2016 en la competició celebrada a Sant Quirze de Bersora. Ho va fer sense cedir cap partit, i derrotant a la final al seu company de club Juanjo Cortés per un ajustat 3-2. Tots dos arribaven invictes al darrer partit mostrant-se molt superiors a la resta.
Isaac Coll es feia amb la tercera posició només cedint amb els primers i a darrera la cosa estava molt igualada amb un triple empat del 4t al 6è lloc ocupat per Joaquim Azcón, Antoni Salamanca i Lluís Burgaya. Tancava la competició Jordi Borrull i David López.

Podi Top-8 A: 1r Jordi Tor, 2n Juanjo Cortés i 3r Isaac Coll

En el Top-8 B celebrat a Sant Hilari Sacalm la competició es va marcar per una renyida disputa per el primer lloc amb 5 jugadors implicats al començament i acabava amb un quàdruple empat al davant decidint-se després d’haver de fer comptes. Va sortir guanyador Paco Nicolás del CTT Sant Hilari per davant de Joan Ges Jr i Jordi Forcada, tot deixant Maunel Carmona a la quarta posició.
La resta de posicions van ser per Marc Lara, Miquel Gutiérrez, Àlex Alejo i Gabi Pereira que va suplir la baixa de última hora d’Oriol Garcia.

Podi Top-8 B: 1r Paco Nicolás, 2n Joan Ges Jr i 3r Jordi Forcada

Amb aquest torneig es donen per acabades les competicions organitzades pel Comitè TTI d’aquesta temporada ara ja quedant només els tornejos de clubs.

Classificació final
Top-8 A
1r. Jordi Tor (Sant Quirze TTC)     7-0
2n. Juanjo Cortés (Sant Quirze TTC)     6-1
3r. Isaac Coll (TT Ripoll)     5-2
4t. Joaquim Azcón (TT Borgonyà)     3-4
5è. Antoni Salamanca (Sant Quirze TTC)     3-4
6è. Lluís Burgaya (TT Borgonyà)     3-4
7è. Jordi Borrull (TT Borgonyà)     1-6
8è. David López (TT Sant Vicenç)     0-7

Top-8 B
1r. Paco Nicolás (CTT Sant Hilari)     5-2
2n. Joan Ges Jr (TT Torelló)     5-2
3r. Jordi Forcada (TT Mont-rodon)     5-2
4t. Manuel Carmona (CTT Arbúcies)     5-2
5è. Marc Lara (CTT Roda de Ter)     4-3
6è. Miquel Gutiérrez (CTT Sant Hilari)     3-4
7è. Àlex Alejo (TT Ripoll)     1-6
8è. Gabi Pereira (CTT Sant Hilari)     0-7