Aquest dissabte passat es va acabar la competició per equips d’aquesta temporada amb una bona participació i una bon campionat disputat per tothom. Enguany s’arribava a la darrera jornada amb moltes coses per decidir i ho va fer tot una mica més emocionant.

Pel que fa als resultats, es va endur la victòria en equips Benjamí el TT Centelles B seguit del TT Centelles A i el TT Torelló amb un triple empat al capdavant. A la categoria Aleví – Infantil primer va ser el CPE Taradell empatat amb el TT Ripoll A, i el tercer va ser el Vic TT Infantil.

En l’arxiu de la temporada podeu veure tots els resultats que es van fer detalladament. Abans del següent torneig us passaré el rànquing actualitzat que estic fent amb les puntuacions per tots aquells que han disputat també la lliga.


Els equips de la lliga de Tennis Taula Intercomarcal Escolar, categoria benjamí: TT Sant Vicenç, TT Centelles A, TT Centelles B, Vic TT A, Vic TT B, TT Torelló.
 
 
Els equips de la lliga de Tennis Taula Intercomarcal Escolar, categoria aleví-infantil: CPE Taradell, CTT Roda de Ter, El Carme (Manlleu), Vic TT A, Vic TT B, La Salle Manlleu, Vic TT Infantil, TT Torelló, TT Ripoll A, TT Ripoll B.
 
Propera competició:
El següent torneig individual que es farà i serà puntuable pel Rànquing TTI Escolar es farà el dissabte dia 25 d’abril al pavelló de Sant Vicenç de Torelló. Més endavant ja us en passarem tota la informació i la obertura de les inscripcions.

Que acabeu de gaudir de la Setmana Santa i fins a la pròxima!
Jordi Forcada