Lluís Burgaya deixa el càrrec com a organitzador dins del comitè TTI. Ens ha fet arribar aquesta carta per correu que volem compartir amb tots vosaltres. Lluís! des del comitè et volem donar les gràcies per tot, i esperem que no perdis mai l’ànima, ni com a organitzador, ni com a jugador:

“Han estat deu temporades en format Intercomarcal i unes quantes més de l’antic Comarcal, formant part del comitè organitzatiu del campionat de tennis de taula a les nostres contrades. És un bon moment per fer un punt apart o final, qui sap, també per donar relleu a noves incorporacions i idees.

Deixeu-me recordar i remarcar, que  la propietat d’aquest campionat recau a tots els clubs participants. El comitè, té la finalitat d’organitzar i vetllar perquè tot rutlli el més bé possible.

Vaig agafar el relleu d’en Josep Fernández, quan les classificacions encara les enviàvem per correu ordinari, ara es fa tot automàticament per internet… He tingut la sort de comptar durant tot aquest temps amb grans persones, professionals, per fer rutllar tot això, Josep Guitart, Jordi Castells, Jordi Borrull, Jordi Forcada, Jordi Camprodon, Edu Morató, com també moltes persones dels clubs participants, pel seu suport i col·laboració.

Formar part del comitè m’ha permès adquirir coneixements, aprendre dels companys, equivocar-me, encertar, actuar amb responsabilitat i transparència, evolucionar, intentar ser just i honest amb tot el que engloba el campionat,etc.

L’evolució de l’Intercomarcal ha estat impressionant. La temporada 2004/2005 hi havia 10 equips i 6 poblacions diferents, actualment hi ha 19 equips i 14 poblacions. Un creixement significatiu i positiu, que reflecteix la bona feina feta per tots els que participem en aquest campionat.

Això, com la vida, segueix i no s’atura. L’actual comitè està en bones mans, treballant amb ganes i eficientment. Tot i això, quan es necessiti,  seria bo que vagin sorgint nous palistes que hi formin part, amb empenta i il·lusió.

Espero que els clubs segueixin competint, gaudint i procurant de no perdre l’essència del campionat, una gran família, amb el bon ambient que sempre s’ha caracteritzat.

Moltes gràcies a tots,
visca el pa, visca el vi i visca el TTI!!”

Lluís Burgaya Vilaró