CTT Olot, Sant Quirze TTC A, TT Ripoll i TT Borgonyà van ser els campions de la fase de grups d’aquest dissabte passat adjudicant-se tots els partits disputats per lluitar pel títol aquesta setmana a St Vicenç.

Grup 2 –  partits entre el TT Tona A – TT Sant Vicenç, i el CTT Roda de Ter – Sant Quirze TTC A

Grup 4 –  TT Mont-Rodon, ETT Fotoprix Vic, TT Borgonyà, TT Tona B

Ara, els campions de grup més els segons classificats, jugaran a partir de quarts de final per les 8 primeres places de la competició, mentre que els 3rs i 4rts ho faran per les del 9 al 16è lloc. Recordem que es jugaran totes les posicions, ningú queda eliminat a cap ronda.

Aquí teniu les classificacions de cada grup:
Grup1
CTT Olot
Fotoprix Vic TT B
Sant Quirze TTC B
CTT Arbúcies

Grup 2
Sant Quirze TTC A
TT Sant Vicenç
TT Tona A
CTT Roda de Ter

Grup 3
TT Ripoll
TT Torelló B
TT La Garriga
TT Camprodon

Grup 4
TT Borgonyà
TT Mont-rodon
ETT Fotoprix Vic
TT Tona B